Football Talk

Μπρούνο Φερνάντες και Κριστιάνο Ρονάλντο αμφισβητούν ανοιχτά τον Σόλσκιερ!

Μπρούνο Φερνάντες και Κριστιάνο Ρονάλντο αμφισβητούν ανοιχτά τον Σόλσκιερ!

Δυσοίωνο προβλέπεται για ακόμη μία φορά το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Νορβηγό τεχνικό να μην απολαμβάνει πλέον την στήριξη και βασικών ποδοσφαιριστών του. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπρούνο Φερνάντες!

Σχετικά Άρθρα
Από το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως εξελίσσεται και αυτός ο μήνας για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να εξακολουθεί να αισθάνεται μεγάλη πίεση, καθώς μετά τη νίκη επί της Τότεναμ, στο επόμενο ματς από αυτό της συντριβής από την Λίβερπουλ με 5-0, η ομάδα του εμφάνισε και πάλι σημάδια «κατάρρευσης», τόσο στο ματς με την Αταλάντα που έσωσε τον βαθμό, όσο και στο ντέρμπι του Μάντσεστερ που ηττήθηκε με 2-0 στο Θέατρο των Ονείρων.

Ένα ματς που έκανε μία μόλις τελική προσπάθεια, ενώ οι ποδοσφαιριστές της «απείλησαν» δύο φορές τον δικό τους τερματοφύλακα, με την μία περίπτωση να είναι και το αυτογκόλ του Μπαϊγί.

Η απουσία αντίδρασης και η έλλειψη δημιουργίας, σε συνδυασμό με τα αρνητικά αποτελέσματα, έχουν προβληματίσει άπαντες στο «Όλντ Τράφορντ», με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να χάνει σταδιακά και ποδοσφαιριστές-κλειδιά από… συμμάχους, ως προς την παραμονή του.

Ποιοι είναι αυτοί; Τα τελευταία δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τον Μπρούνο Φερνάντες και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τους δύο Πορτογάλους που δεν βλέπουν την αναμενόμενη εξέλιξη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και πλέον αμφισβητούν ανοιχτά τις ικανότητες του Νορβηγού προπονητή.


Μένει να δούμε αν στην διακοπή για τις εθνικές ομάδες, η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» θα πάρει κάποια απόφαση ή αν ο Σόλσκιερ θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας, δικαιώνοντας στο έπακρο τη τοποθέτηση του Γκάρι Νέβιλ

Δημήτρης Μανάκος

Πηγή: England365.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0