Football Talk

Βόλος - Άρης 1-2: Σε μια τρίωρη «μάχη» νικητής βγήκε ο Θεός του Πολέμου! (video)

Βόλος - Άρης 1-2: Σε μια τρίωρη «μάχη» νικητής βγήκε ο Θεός του Πολέμου! (video)
Σε ένα επεισοδιακό ματς που είχε ένταση στο χορτάρι και στις κερκίδες και διεκόπη για σχεδόν μία ώρα, ο Άρης αποδείχτηκε πιο ανθεκτικός και πήρε σπουδαίο τρίποντο στο Πανθεσσαλικό, επικρατώντας 2-1 του εξαιρετικού φέτος Βόλου.
Ο Βόλος υποδέχτηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Άρη για την 9η αγωνιστική της Super League. Μπορεί η αναμέτρηση να ξεκίνησε στις 17:15 ωστόσο το σφύριγμα της λήξης ήρθε 3 ώρες μετά! Τα επεισόδια που υπήρξαν τόσο εκτός όσο και εντός αγωνιστικού χώρου προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα για περίπου μια ώρα. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος! Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου αποδείχτηκαν πιο ανθεκτικοί και αποφασισμένοι και πήραν το τρίποντο επικρατώντας 2-1!


1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την έναρξη του αγώνα ο Βόλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 1-0 μόλις στο 5ο λεπτό! Ο Φαν Βέερτ βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Άρη και αφού πέρασε με ωραία ντρίμπλα τον Κουέστα έκανε το πλασέ μπροστά στην άδεια εστία, με τον Φαμπιάνο να ακολουθεί ωστόσο την πορεία της μπάλας και να κόβει σωτήρια.



Στο 12’ το ματς διακόπηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων να παρακολουθούν την κατάσταση στις εξέδρες που ήταν έκρυθμη. Η ένταση στην κερκίδα επεκτάθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, όπου έπεσε ξύλο μεταξύ των παικτών. Ο διαιτητής Καραντώνης περιμένει να ηρεμήσει η κατάσταση στις κερκίδες και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.



Μετά από διακοπή μίας σχεδόν ώρας, οι δύο ομάδες συνέχισαν με 10 παίκτες. Ο διαιτητής Καραντώνης εξέτασε τη φάση της συμπλοκής και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Μπερτόγλιο από πλευράς Άρη και τον Γκρίλο από πλευράς Βόλου, ενώ έδειξε κόκκινη και στον Μπαριέντος που ήταν εκ των αναπληρωματικών των γηπεδούχων και συμμετείχε στο ξύλο εντός του αγωνιστικού χώρου.



Το παιχνίδι ξανάρχισε από το 22ο λεπτό οπότε και το είχε διακόψει ο Καραντώνης μετά την ένταση στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού. Οι δύο ομάδες έψαχναν να βρουν τα πατήματα τους όμως ο Άρης ήταν εκείνος που κατάφερε να βρει δίχτυα.

Ο Εντιαγέ έπαιξε άψογα το 1-2 με τον Ματέο Γκαρσία και με πλασέ νίκησε τον Κότνικ για να ανοίξει το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» στο 35ο λεπτό.



Ο Βόλος άγγιξε το γκολ καθώς έχει τη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία του στο παιχνίδι και πάλι με τον Φαν Βέερτ, που έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Άρη.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ καλή στιγμή για να ισοφαρίσουν με τον Κουέστα να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση σε δυνατό μακρινό σουτ του Φερνάντες, όπου η μπάλα είχε αλλάξει πορεία και πήγε να ξεγελάσει αρχικά με την τροχιά της τον κίπερ του Άρη.



2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καλά καλά το δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες βρήκαν δίχτυα. Οι «κιτρινόμαυροι» πίεσαν ψηλά και ο Ματέο Γκαρσία έκλεψε τη μπάλα από τον Ρίνερ, για να βγει απέναντι στον Κότνικ και με όμορφο πλασέ έγραψε το 2-0 για την ομάδα του Άκη Μάντζιου στο 46’.


Ο Βόλος μείωσε άμεσα με τον Νίνη να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά και τη μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι, για να σκοράρει με κεφαλιά ο Όροζ κάνοντας το 2-1 στο 48’.


Ο Άρης ανέβηκε στα τελευταία λεπτά και έψαχνε το τρίτο γκολ που θα τον έβαζε για τα καλά στη θέση του οδηγού, έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Καμαρά και Γκάνεα.

Ο Θεσσαλονικείς είχαν την δυνατότητα να πετύχουν κι άλλο γκολ, με κορυφαία στιγμή στο 85′ όταν ο Ιτούρμπε δεν μπόρεσε να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, και σε δεύτερο χρόνο ο Σάσα νικήθηκε από τον Κότνικ! Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του Καραντώνη βρήκε τον Άρη νικητή με 2-1 απέναντι σ' έναν πολύ μαχητικό Βόλο.

ΜVP

Μια ασίστ κι ένα γκολ – το 3ο του φέτος – για τον Ματέο Γκαρσία από τα πόδια του οποίου άρχισαν οι περισσότερες καλές φάσεις του Άρη στο παιχνίδι.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το γκολ του Άρη στο 35’ έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Άκη Μάντζιου μετά την πολύωρη διακοπή, βάζοντας φρένο στον Βόλο που είχε γίνει πολύ απειλητικός.

 



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ (Γκιγκέρμο Αμπασκάλ): Κότνικ, Ρομέρο, Ρίνερ (81’ Σοάρες), Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Φερνάντες, Νίνης (54’ Ρεγκατέν 64’ Βοϊτκόφσκι)), Όροζ (81’ Τερεζίου), Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Τζέγκο (63’ Λούκας Σάσα), Ντιαγέ, Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία (75’ Μπρούνο Γκάμα), Μαντσίνι (63’ Ιτούρμπε), Καμαρά (90’ Σάκιτς)


Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0