Football Talk

Ράσταβατς: «Στο πρώτα 45 λεπτά δεν λειτούργησε τίποτα»

Ράσταβατς: «Στο πρώτα 45 λεπτά δεν λειτούργησε τίποτα»

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, στάθηκε στην κακή εικόνα των Αρκάδων στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης με τη Λαμία.

Στην κακή εικόνα του Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς στις δηλώσεις του μετά την ήττα (1-0) από τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ράσταβατς στη Nova:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας σημαντικός παράγοντας από τη στιγμή που στα πρώτα 45 λεπτά τίποτα δεν λειτούργησε καλά, ούτε ένταση είχαμε στο παιχνίδι μας, ούτε τρεξίματα, ούτε ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας οπότε σίγουρα αυτό επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Στο δεύτερο η ομάδα ανέβασε αρκετά την απόδοση της ωστόσο, δεν είχαμε την απαιτούμενη τύχη για να σημειώσουμε κάποιο γκολ».

Μετά ο κόουτς των Αρκάδων ρωτήθηκε αν έφταιγε μόνο η ατυχία:

«Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι ήταν μόνο ατυχία. Η Λαμία αμύνθηκε με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές κοντά στην εστία και οι χώροι δεν υπήρχαν. Τις στιγμές όμως, που βρίσκαμε τους χώρους, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ωστόσο πάντα κάτι συνέβαινε την τελευταία στιγμή και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε», απάντησε. Και ολοκλήρωσε λέγοντας πως «πήραμε δύο μαθήματα. Πρώτον στο παιχνίδι υπάρχουν 90 λεπτά και πρέπει από το πρώτο δευτερόλεπτο να μπεις στον αγώνα και το δεύτερο είναι ότι σε οποιαδήποτε ενέργεια κάνεις πρέπει να δίνεις το 100% σου γιατί αλλιώς καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0