Football Talk

Μπορντό – Παρί Σεν Ζερμέν 2-3: Δεν έχει αντίπαλο στην Γαλλία - «Όργια» από Νεϊμάρ-Εμπαπέ! (video)

Μπορντό – Παρί Σεν Ζερμέν 2-3: Δεν έχει αντίπαλο στην Γαλλία - «Όργια» από Νεϊμάρ-Εμπαπέ! (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Μπορντό με 3-2 στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής, πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πως στη Γαλλία δεν έχει αντίπαλο, ειδικά όταν οι Νεϊμάρ και Εμπαπέ βρίσκονται σε τέτοια δαιμονιώδη κατάσταση!

Σχετικά Άρθρα

Χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας της, η Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε με 3-2 την Μπορντό, με τον Νεϊμάρ να σκοράρει δις (26’, 34’) και τον Εμπαπέ να σερβίρει ισάριθμες φορές, πριν γίνει από δημιουργός, εκτελεστής στο 63ο λεπτό όταν και πέτυχε το τελευταίο γκολ της ομάδας του.

Το παιχνίδι μπορεί να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού οι Παριζιάνοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να απειλήσουν. Ωστόσο, στην πρώτη ευκαιρία που τους δόθηκε άνοιξαν το σκορ!

Στο 26ο λεπτό ο Κιλιάν Εμπαπέ βρήκε με μία εξαιρετική μπαλιά τον Νεϊμάρ, που με υπέροχο σουτ έγραψε το 1-0!


Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, η Παρί διπλασίασε τα τέρματά της, ξανά με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, που έφτασε τα 400 γκολ στην καριέρα του και το πανηγύρισε μέσω μίας ιδιαίτερης αφιέρωσης, με τους ρόλους να μην αλλάζουν και τον Εμπαπέ να σερβίρει για το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.


Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με εξίσου χαλαρό ρυθμό, αλλά όπως και στο πρώτο, η Παρί στην πρώτη της ευκαιρία, ευτύχησε να βρει δίχτυα!

Στο 63ο λεπτό, ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ τροφοδότησε τον Κιλιάν Εμπαπέ και ο νεαρός Γάλλος από δημιουργός έγινε εκτελεστής, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα, η Παρί Σεν Ζερμέν έριξε τους ρυθμούς της, αφού ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προχώρησε σε μία σειρά από αλλαγές με το παιχνίδι να έχει «κλειδώσει».

Η Μπορντό κατάφερε να μειώσει στο 79ο λεπτό με τον Έλις και να πλησιάσει στο γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νιάνγκ, αλλά τότε είχαν όλα κριθεί.

Οι Παριζιάνοι πήραν ακόμα ένα τρίποντο, χωρίς να… ιδρώσουν και έφτασαν τους 34 βαθμούς μετά από 13 αγωνιστικές στη Ligue 1, έχοντας αφήσει μόλις πέντε βαθμούς, από όσους βρήκαν στο διάβα τους.

Μπορντό: Κοστίλ, Κουατένγκ, Γκρέγκερσεν, Κοσιελνί, Μάνγκας (68' Νιάνγκ), Πεμπελέ (46' Μενσά), Ονανά (86' Φρανσέρζιο), Οτάβιο (68' Ουντίν), Ντιλσορούν (79' Μπριάντ), Αντλί, Ελίς

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Χακίμι, Κερέρ, Μαρκίνιος, Μπερνάτ (64' Μέντες), Ντινά (75' Ντανίλο), Ερέρα, Ντράξλερ (75' Γκέιγ), Βαϊνάλντουμ, Νεϊμάρ, Εμπαπέ (86' Ικάρντι)

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0