Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-0: Με εμφατικό σκορ οι Ηπειρώτες άφησαν τους Αγρινιώτες στον πάτο της βαθμολογίας με υπογραφή Περέα!

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-0: Με εμφατικό σκορ οι Ηπειρώτες άφησαν τους Αγρινιώτες στον πάτο της βαθμολογίας με υπογραφή Περέα!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με σκορ 3-0 του Παναιτωλικού και έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση για τους Αγρινιώτες οι οποίοι δεν μπορούν να… σηκώσουν κεφαλι!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, τον Παναιτωλικό για την 9η αγωνιστική της Super League και επικράτησαν των Αγρινιωτών με το εμφατικό 3-0.

Στον αγωνιστικό χώρο μια ομάδα μπήκε με διάθεση να πάρει νίκη, αυτή των Ηπειρωτών. Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν διάθεση να απειλήσουν και να ανέβουν στο τερέν. Αυτό το αποδεικνύει πως η πρώτη φορά που επισκέφτηκαν την περιοχή του Λοντίγκιν ήταν στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τους 13 βαθμούς και πέτυχε την τρίτη του νίκη, ενώ ο Παναιτωλικός… έγραψε την έκτη ήττα του και έμεινε στους πέντε βαθμούς.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με επιθετικές διαθέσεις, επιβάλλοντας τον ρυθμό τους από την αρχή! Η οπισθοχώρηση του Παναιτωλικού έδωσε περεταίρω αυτοπεποίθηση στους γηπεδούχους.

Οι Ηπειρώτες έψαχναν τα κενά στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού πιέζοντας ασφυκτικά.

Στο 10’ ένα σουτ του Σάλιακα το οποίο πέρασε εκτός και δεν απείλησε την εστία του Μελίσσα!

Ένα λεπτό αργότερα, ο Περέα επιχείρησε ένα όμορφο γέμισμα στην περιοχή, το οποίο δεν είχε αποδέκτη.

Στο 14ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Γκαρντάφσκι, διέσπασε την άμυνα των φιλοξενούμενων και βγήκε υπό πολύ καλές προϋποθέσεις, αλλά ο 31χρονος, πλάσαρε αδύναμα και ο Μελίσσας μπλόκαρε εύκολα!

Οι φιλοξενούμενοι μέχρι και τα μισά του ημιχρόνου δεν απείλησαν καθόλου, παίζοντας παθητικό παιχνίδι! Πρώτη απειλή για τον Λοντίγκιν ήταν στο 23’ με το με τον Κορνέλιους να κάνει ένα δυνατό σουτ, αλλά ο Μαλής υπέπεσε σε παράβαση (επιθετικού) φάουλ.

Στο 33’ ο Εραμούσπε ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Περέα από το Μαλή και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Τζήλος, υπέδειξε την παράβαση με τον VAR να επιβεβαιώνει την απόφαση!

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Περέα, μετά από μια όμορφη παράλληλη του Μιλιτσεάνου πλάσαρε εύκολα από κοντά και διπλασίασε τα γκολ για τους γηπεδούχους.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με τον ίδιο ζήλο και στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, με τον Περέα να κάνει το πρώτο σουτ στο 48’, αλλά ο Μελίσσας είχε απάντηση.

Ο Παναιτωλικός έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 56ο λεπτό, με τον Βέργο να πιάνει όμορφη κεφαλιά, αλλά ο Λοντίγκιν είχε γρήγορη αντίδραση και δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να μειώσει το σκορ!

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 στο 58’, με τον Κάργα να πιάνει μια γεμάτη κεφαλιά και να… νικάει τον Μελίσσα για τρίτη φορά στην αναμέτρηση.

Στο 64’ ο Φλόρες, βγήκε στην αντεπίθεση με πολύ καλές προϋποθέσεις, αλλά το τελείωμα του ήταν κατώτερο των προσδοκιών.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σνάιντερ επιχείρησε ένα δυνατό σουτ με το Μελίσσα να απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 75ο ο Μιλιτσεάνου μπήκε στην περιοχή των «Αιτωλών», αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ είπε «όχι» στον επιτιθέμενο!

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Η άστοχη κεφαλιά του Βέργου στο 56’, θα μπορούσε να είχε ανατρέψει την ροή του ματς καθώς οι φιλοξενούμενοι θα βρισκόντουσαν και πάλι σε απόσταση βολής!

MVP
Αδιαμφισβήτητα ο Χουάν Χοσέ Περέα ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε για τους γηπεδούχους καθώς ήταν το πρόσωπο που διπλασίασε τα τέρματα και κέρδισε το πέναλτι του πρώτου γκολ!

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (68’ Τριάδης), Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Καραχάλιος (84' Λιάσος), Ντομίνγκεθ. Γκαρντάβσκι (62’ Οικονομόπουλος), Σναϊντερ (68’ Μορέιρα), Μιλιντσεάνου (84' Μίνα), Περέα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Μπακαδήμας, Λούι (46’ Καρέλης), Κορνέλιους, Φλόρες, Χουχούμης (52’ Μπελεβώνης Στ.). Τσιγγάρας, Μαλής, Ντουάρτε, Βέργος.

Δημήτρης Φεραδούρος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0