Football Talk

Ολυμπιακός: Έρχεται νέο συμβόλαιο για τον Ελ Αραμπί!

Ολυμπιακός: Έρχεται νέο συμβόλαιο για τον Ελ Αραμπί!
Το συμβόλαιο του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για να επεκτείνουν την συνεργασία τους. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Τον Φεβρουάριο θα κλείσει τα 35 χρόνια του, αλλά εξακολουθεί να κρατάει… ζεστή την σχέση του με τα αντίπαλα δίχτυα. Εξάλλου, από το βράδυ της Πέμπτης (4/11) ο Γιουσέφ Ελ Αράμπι είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στις ευρωπαικές διοργανώσεις, φτάνοντας τα 16 γκολ στα μόλις 2,5 χρόνια παρουσίας του στο “λιμάνι”. Και όπως φαίνεται θα έχει την ευκαιρία να μεγαλώσει το επίτευγμα του, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση του Ολυμπιακού επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους. 

Το συμβόλαιο του Μαροκινού επιθετικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ένα νέο συμβόλαιο. Μάλιστα, οι εξελίξεις ενδεχομένως να είναι άμεσες με το deal να ανακοινώνεται ίσως και τις επόμενες μέρες.

Συνολικά ο Ελ Αραμπί έχει φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού σε 115 επίσημα παιχνίδια, μετρώντας 62 γκολ και 15 ασίστ, ενώ και στις δύο του σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ με 20 και 22 γκολ αντίστοιχα. 

www.bnsports.gr 



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0