Football Talk

Λουτσέσκου: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε - Μόνο νίκη στη Μπρατισλάβα»

Λουτσέσκου: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε - Μόνο νίκη στη Μπρατισλάβα»

Την δική του οπτική αναφορικά με την αναμέτρηση που παρήλθε έδωσε ο Ρασβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την Κοπεγχάγη με 2-1, με τον Ρουμάνο τεχνικό να μοιάζει στεναχωρημένος από το αποτέλεσμα, αλλά να δίνει το σύνθημα για επιστροφή στις νίκες στο ματς με την Μπρατισλάβα.

Ο ΠΑΟΚ δεν κατόρθωσε να αξιοποιήσει όπως έπρεπε τις ευκαιρίες που δημιούργησε κόντρα στην Κοπεγχάγη και γνώρισε ήττα (1-2) με ανατροπή στην Τούμπα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρεί ότι η ομάδα του δεν άξιζε να χάσει, ενώ έστειλε το μήνυμα για τον στόχο στη Μπρατισλάβα: μόνο νίκη.

Αναλυτικά ο Ρασβάν Λουτσέσκου δήλωσε:

Για το τι έφταιξε ώστε να επέλθει η ήττα:

«Δεν έπρεπε να χάσουμε το παιχνίδι. Αν πρέπει να το αναλύσουμε, παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, ξεκινήσαμε πολύ καλά και πετύχαμε ένα ωραίο γκολ. Έπειτα όμως οπισθοχωρήσαμε και χάσαμε λίγο την αυτοπεποίθηση μας, με δύο λάθη που κάναμε έξω από την περιοχή μας. Σταματήσαμε τότε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίζαμε. Ο αντίπαλος κατάφερε να κάνει το 1-1 και θα μπορούσε να γίνει και το 1-2 σε μια ανύποπτη φάση πάλι, ενώ έπρεπε να γίνει το 2-1 με το δοκάρι που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε το γκολ, όμως δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είναι ένα παιχνίδι που δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ίσως δεν είμαστε ακόμη στο σημείο όπου θα σκοράρουμε όλες τις πάρα πολλές φάσεις που δημιουργούμε».

Για το τι θα πρέπει να γίνει για την πρόκριση:

«Να κερδίσουμε. Έτσι όπως είναι η κατάσταση στον όμιλο, θα πάμε να κερδίσουμε στη Μπρατισλάβα».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0