Football Talk

Βαθμολογία UEFA: Πισωγύρισμα για την Ελλάδα, κατρακύλησε στη 19η θέση!

Βαθμολογία UEFA: Πισωγύρισμα για την Ελλάδα, κατρακύλησε στη 19η θέση!

Μπορεί η κατάταξη της Ελλάδας να βρισκόταν σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, πλησιάζοντας μέχρι και την 16η θέση στην προηγούμενη αγωνιστική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ωστόσο οι δύο ήττες που υπέστησαν οι ελληνικές ομάδας, οδήγησαν στο νούμερο… 19 την χώρα μας!

Μεγάλο πισωγύρισμα έλαβε χώρο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενώ η Ελλάδα «σκαρφάλωσε» με τη νίκη του ΠΑΟΚ στη Δανία πριν από δύο εβδομάδες στη 16η θέση της UEFA, βάζοντας από κάτω την Κύπρο και την Τσεχία και πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής τη 15η Κροατία, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην. Αυτό δείχνει, άλλωστε -μιας και οι διαφορές μεταξύ των χωρών είναι πολύ μικρές- ότι έχουμε δρόμο ακόμα…

Η Ελλάδα, λοιπόν, με τις ήττες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ απόψε (4/11), έμεινε στους 24.700 βαθμούς και κατρακύλησε στη 19η θέση, κάτω από Τούρκους, Κύπριους, Τσέχους και Κροάτες. Την ίδια στιγμή, εν τω μεταξύ, μάς πλησίασε τόσο η Δανία όσο και η Νορβηγία με την απίθανη Μπόντο/Γκλιμτ, αν και από τη 18η έως την 28η θέση δεν υπάρχουν διαφορές.

Το χειρότερο είναι, αφενός, πως ο «δικέφαλος του Βορρά» έμπλεξε για τα καλά ακόμη και για την ευρωπαϊκή του συνέχεια (από την άλλη, μόνο με θαύμα δεν θα συνεχίσει και τον Φεβρουάριο ο Ολυμπιακός) και αφετέρου, φυσικά, πως αμφότερες οι ελληνικές ομάδες έμειναν με μαθηματικές ελπίδες για πρωτιές στους ομίλους τους, ενώ μέχρι πριν από 15 βράδια ο στόχος θεωρούνταν εφικτός!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0