Football Talk

Αυλωνίτης: «Οι πρώτοι μήνες στην Ιταλία ήταν πολύ δύσκολοι – Έχω εξαιρετική σχέση με τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου» (video)

Αυλωνίτης: «Οι πρώτοι μήνες στην Ιταλία ήταν πολύ δύσκολοι – Έχω εξαιρετική σχέση με τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου» (video)

Ο Τάσος Αυλωνίτης έκανε δηλώσεις εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Άσκολι με την Βιτσέντζα, στις οποίες αναφέρθηκε και στο ξεκίνημά του στην Ιταλία.

Σχετικά Άρθρα

Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις στο εξωτερικό, σίγουρα θα βρεις έναν Έλληνα από κάτω! Πόσο μάλλον στη γειτονική Ιταλία, στην οποία έχει δημιουργηθεί μια ελληνική… αποικία!

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που συνθέτουν αυτήν την αποικία είναι ο κεντρικός αμυντικός της Άσκολι, Τάσος Αυλωνίτης. Ο γνώριμος σε όλους για το πέρασμά του από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο – και όχι μόνο – 31χρονος αποτελεί μέλος του ρόστερ του συλλόγου της Serie B από το καλοκαίρι του 2020 και μετρά μέχρι στιγμής με την ομάδα 8 συμμετοχές.

Ο Αυλωνίτης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Άσκολι ενόψει της αναμέτρησης της ομάδας με την Βιτσέντζα, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος (6/11, 14:00). Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά του στην Ιταλία, στις σχέσεις που έχει με τους συμπαίκτες και τον προπονητή του αλλά και για την εν λόγω, δύσκολη όπως την χαρακτήρισε, αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο βαθμός κόντρα στην Πίζα ήταν σημαντικός γιατί η Άσκολι βρισκόταν σε μια κακή περίοδο. Σε αυτές τις περιπτώσεις δύο πράγματα μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση: οι βαθμοί και η δουλειά στην προπόνηση.

Ο Μποτεγκίν και ο Κουαράντα είναι δύο πολύ δυνατοί αμυντικοί με διαφορετικά χαρακτηριστικά και έχω εξαιρετική σχέση και με τους δύο. Έδεσα περισσότερο με τους Κουαράντα, Μποτέγκιν, Ντ' Οράτσιο και Δώνη, αλλά τα πάω πολύ καλά με όλους.

Οι πρώτοι μήνες του περασμένου έτους, όταν έφτασα, ήταν πολύ δύσκολοι γιατί δεν ήξερα τη γλώσσα. Τον Δεκέμβριο η κατάσταση είχε ήδη βελτιωθεί και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος και καταλαβαίνω καλά τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου.

Έχω εξαιρετική επαγγελματική σχέση με τον κ. Σότιλ (προπονητής), ξέρω τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Παλιά έπαιζε επίσης στο κέντρο της άμυνας, όπως εγώ, και είναι σημαντικό να λαμβάνω συμβουλές από αυτόν για τις θέσεις που πρέπει να κρατήσω στο γήπεδο. 

Φέτος η Άσκολι ξεκίνησε πολύ καλά με τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Η Serie Β είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλες οι ομάδες είναι δυνατές, αν συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα που δείχνει στην Πίζα δεν θα φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο.

Κόντρα στη Βιτσέντζα θα είναι μια πιο δύσκολη πρόκληση από αυτή με την Πίζα γιατί για εκείνη είναι το ματς της ζωής της και για εμάς είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις εντός έδρας νίκες. 

Θέλουμε να κερδίσουμε για τους φιλάθλους μας, για εμάς, για την Άσκολι και μετά οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί από ψυχολογικής πλευράς».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0