Football Talk

Τσάβι: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου»

Τσάβι: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου»

Την επιθυμία του να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και την ελπίδα ότι η Αλ Σαντ θα σεβαστεί την θέληση του εξέφρασε ο Τσάβι, ασκώντας και εκείνος από την πλευρά του μια κάποια πίεση προς τον αραβικό σύλλογο που τις τελευταίες ώρες βάζει εμπόδια σε κάτι που έμοιαζε να έχει αποφασιστεί.

Σχετικά Άρθρα

Παρότι η Αλ Σαντ φάνηκε να αλλάζει γνώμη σχετικά με την αποχώρηση του Τσάβι, από την πλευρά του ο Καταλανός τεχνικός μετά το ματς με την Αλ Ντουχαΐλ εξέφρασε έντονα την επιθυμία του να αναλάβει την Μπαρτσελόνα, την οποία και χαρακτήρισε σπίτι του.

«Οι δύο ομάδες είναι σε συζητήσεις. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά είμαι θετικός άνθρωπος. Είναι ζήτημα κοινής λογικής. Πρέπει να τα βρουν. Εγώ μιλάω με την Μπαρτσελόνα εδώ και μέρες, όλα είναι έτοιμα. Οι δύο ομάδες ξέρουν τη θέση μου κι ελπίζω το θέμα να λυθεί σύντομα. Ελπίζω να επιστρέψω σπίτι μου, είναι κάτι που με ενθουσιάζει ως προοπτική.

Όποιος προπονητής και να αναλάβει την ομάδα, δεν πρέπει να αναμένεται ως Μεσσίας. Φυσικά θα πρέπει να επιστρέψει η αισιοδοξία. Θα πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα, να ξεχάσουμε ό,τι έγινε. Για μένα θα είναι ένα συναρπαστικό βήμα για την καριέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του αγώνα με την Αλ Ντουχαΐλ (3-3).

Πριν την αναμέτρηση, όπως αποκάλυψε ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, άνθρωποι της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν στις κερκίδες προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0