Football Talk

Η Ατλέτικο Μαδρίτης να δέχεται δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε δύο αγώνες Champions League σερί; Πρώτη φορά στα χρονικά!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης να δέχεται δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο σε δύο αγώνες Champions League σερί; Πρώτη φορά στα χρονικά!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε με 2-0 από τη Λίβερπουλ, αλλά το τελικό σκορ, που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, κατέγραψε ένα αρνητικό ρεκόρ για τους «ροχιμπλάνκος» στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Το τέλος της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League σήμανε πως γράφτηκε ιστορία για κάποιες ομάδες. Είτε με θετικό, είτε με αρνητικό πρόσημο!

Στην περίπτωση της Ατλέτικο Μαδρίτης, πέραν του χαμένου… εδάφους στην προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League μέσω της δεύτερης θέσης, η ήττα από τη Λίβερπουλ ήταν ιστορική! Γιατί;

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, οι «ροχιμπλάνκος» δέχθηκαν δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο σε δύο σερί αναμετρήσεις! Σε αριθμούς; Μετά από 105 παιχνίδια!

Το γεγονός πως το αρνητικό ρεκόρ καταγράφηκε από το σύνολο του Ντιέγκο Σιμεόνε, που έχει την αμυντική του προσήλωση ως σήμα-κατατεθέν είναι τουλάχιστον οξύμωρο ή σε μία διαφορετική… ανάγνωση, αποτελεί μία πολύ καλή αφορμή για να δοθούν τα εύσημα στη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και στους σημερινούς «δράστες», Ντιόγο Ζότα και Σαντιό Μανέ!

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0