Football Talk

Σέριφ Τίρασπολ – Ίντερ 1-3: Προσπάθησε ο Αθανασιάδης αλλά τον «λύγισαν» οι Ιταλοί! (video)

Σέριφ Τίρασπολ – Ίντερ 1-3: Προσπάθησε ο Αθανασιάδης αλλά τον «λύγισαν» οι Ιταλοί! (video)
Η Ίντερ αντιμετώπισε μια σκληροτράχηλη Σέριφ στο Τίρασπολ και τελικά έφυγε νικήτρια με 3-1 για την 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Champions League, κάνοντας την προσπέραση στη 2η θέση της βαθμολογίας. Ο Γιώργος Αθανασιάδης έκανε ορισμένες σημαντικές επεμβάσεις, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν απέναντι στους Ιταλούς που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 25 τελικές προσπάθειες.

Η Σέριφ υποδέχτηκε την Ίντερ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και παρότι ο Αθανασιάδης για μια ακόμη φορά έκανε ότι μπορούσε για να την ομάδα του οι «νερατζούρι» δεν του χαρίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησαν με 3-1 αφήνοντας στην 3η θέση τους Ουκρανούς.


Η Ίντερ είχε τον απόλυτο έλεγχο απέναντι σε μία Σέριφ που περίμενε στην άμυνά της. Παρ' όλα αυτά, τα (πολλά) σουτ των Ιταλών δεν απείλησαν την εστία του Αθανασιάδη. Η σημαντικότερη ευκαιρία ήρθε στο 34’ για τους Ιταλούς. Ο Τζέκο μόνος του έξω από τη μικρή περιοχή βγήκε τετ α τετ με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποκρούει εντυπωσιακά και να κρατάει το μηδέν.



Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ μπήκε αποφασισμένη να μην χαριστεί στη Σέριφ. Ο Μπρόζοβιτς στο 54’ άδειασε υπέροχα δύο αντιπάλους, σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια ενός παίκτη της Σέριφ και νίκησε τον Αθανασιάδη κάνοντας το 1-0.



Δέκα λεπτά μετά, έπειτα από κόρνερ από δεξιά, ο Ντε Φράι έπιασε την πρώτη κεφαλιά στη μικρή περιοχή, απέκρουσε ο Αθανασιάδης, ο Σκρίνιαρ όμως πήρε το ριμπάουντ από κοντά, έστειλε την μπάλα πάνω στον Έλληνα τερματοφύλακα και στη συνέχεια ο Σλοβάκος πάνω στη γραμμή έκανε το 2-0 στο 66’.



Στην πρώτη ενέργειά του στον αγώνα, ο Σάντσες εκμεταλλεύτηκε ένα τραγικό λάθος της άμυνας και μπήκε στην περιοχή, γράφοντας το 3-0 στο 82’. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σεμπαστιάν Τιλ έβγαλε τη σέντρα και ο Ανταμά Τραορέ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 3-1.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ: 
Αθανασιάδης, Κοστάντσα, Αρμπολέδα, Ντουλάντο, Κριστιάνο, Αντο (62′ Ράντελιτς), Τιλ, Τραορέ, Κολοβός (73′ Μπρούνο Φελίπε), Καστανέδα, Γιακσιμπάεβ (82′ Τζουλιέν)

ΙΝΤΕΡ: 
Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι (85′ Ρανόκια), Μπαστόνι, Νταρμιάν (46′ Ντάμφρις), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Βιδάλ, Ντιμάρκο (64′ Πέρισιτς), Λαουτάρο (82′ Σάντσες), Τζέκο (82′ Κορέα)

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Ρεάλ Μαδρίτης – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-1

Σέριφ Τίρασπολ - Ίντερ 1-3

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:

1.Ρεάλ Μαδρίτης 4 9 (9-3)

2.Ίντερ 4 7 (6-2)

3.Σέριφ Τίρασπολ 4 6 (5-7)

4.Σαχτάρ Ντόνετσκ 4 1 (1-9)

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (24/11):

Ίντερ - Σαχτάρ Ντόνετσκ (19:45)

Σέριφ Τίρασπολ – Ρεάλ Μαδρίτης (22:00)

Ευτυχία Γιαπουτζή

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0