Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης: Η πρώτη ομάδα που φτάνει τα 1.000 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Ρεάλ Μαδρίτης: Η πρώτη ομάδα που φτάνει τα 1.000 γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!

Έναν μοναδικό αριθμό έφτασε η Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τον Καρίμ Μπενζεμά να «γράφει» ιστορία, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κόντρα στην Σαχτάρ και βάζοντας το 1000ο της γκολ, ούσα η πρώτη ομάδα που φτάνει σε τετραψήφιο αριθμό, από το 1955 και μετά.

Μπορεί ο Κάρλο Αντσελότι να επέστρεψε στην Ρεάλ Μαδρίτης για να οδηγήσει τους Μαδριλένους και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, όμως όταν οι νίκες της ομάδας του συνδέονται και με ρεκόρ, το θετικό αποτέλεσμα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

Όπως το γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 14ο λεπτό της 4ης αγωνιστικής του Champions League κόντρα στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, το οποίο σηματοδότησε το 1000ο  τέρμα της «Βασίλισσας» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, από το 1955 και έπειτα.

Πρόκειται σαφώς για την πρώτη ομάδα που φτάνει σε έναν τέτοιο αριθμό, έχοντας αυτή την ώρα 332 γκολ απόσταση από την δεύτερη Μπάγερν Μονάχου, με τις Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ακολουθούν.

Ταυτόχρονα, ο Γάλλος  επιθετικός γίνεται ο πρώτος «τρικολόρ» που κάνει «στρογγυλό» τον αριθμό! Η ανάρτηση της Ρεάλ Μαδρίτης σαφώς και εκθειάζει τον Καρίμ Μπενζεμά με την λογική, «αν όχι αυτός, ποιος θα το έκανε»;

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0