Football Talk

Μαρτίνς: «Σε 24 ώρες θα ξέρουμε για Μπουχαλάκη – Θα ζήσουμε μια ακόμη ευρωπαϊκή νίκη» (video)

Μαρτίνς: «Σε 24 ώρες θα ξέρουμε για Μπουχαλάκη – Θα ζήσουμε μια ακόμη ευρωπαϊκή νίκη» (video)

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα νικήσει την Άιντραχτ εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης (4/11) για το Europa League, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει πως θα αποφασίσει αύριο για τη συμμετοχή του Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς:

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός σε σχέση με τον αγώνα της Φρανκφούρτης:

«Μετά από την ανάλυση του προηγούμενου αγώνα με την Άιντραχτ, ο τομέας που θέλουμε βελτίωση είναι η πίεση. Δεν ήμασταν αρκετά πιεστικοί, όπως θα έπρεπε απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο. Επίσης η κατοχή της μπάλας, για να βγούμε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου για να είμαστε απειλητικοί. Χρειάζεται να ασκήσουμε πολύ μεγαλύτερη πίεση την Πέμπτη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει χαρακτηριστικό της την πίεση και τη διαρκή προσπάθεια. Θα πρέπει να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας, ώστε να φτιάξουμε φάσεις και να τις εκμεταλλευτούμε».

Για την κατάσταση του Μπουχαλάκη:

 «Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμη 24 ώρες. Χρειάζεται να δούμε την προπόνηση και να δώσουμε χρόνο, για να δούμε αν μπορεί να συμπεριληφθεί. Η μοναδική μας σίγουρη απουσία θα είναι ο Καρμπόβνικ».

Για το αν τον ανησυχεί που ο Ολυμπιακός δέχεται γκολ στα τελευταία ματς:

«Ανησυχώ, αλλά ανησυχώ περισσότερο όταν χάνουμε. Είναι σημαντικό να δουλέψουμε στο κομμάτι αυτό και το κάνουμε για να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Στο ματς με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη μάς στοίχισε περισσότερο ότι δεν δημιουργήσαμε τόσες φάσεις όταν είχαμε την κατοχή. Στα τελευταία παιχνίδια δεχτήκαμε γκολ και προσπαθούμε να το διορθώσουμε. Όταν η ομάδα αντιδρά και γυρίζει τα παιχνίδια αυτό δεν μετρά τόσο. Στο ματς στη Γερμανία δεχτήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου κι αυτό έπαιξε ρόλο».

Για το αν η απουσία του Κόστιτς θα επηρεάσει τα πλάνα της Άιντραχτ:

«Νομίζω πως η απουσία αυτή δεν θα επηρεάσει την τακτική της Άιντραχτ. Στα τελευταία ματς έπαιξε σε άλλη θέση και δεν άλλαξε η φιλοσοφία της ομάδας. Θεωρώ πως θα δούμε κάτι παρόμοιο με τα τελευταία 6-8 παιχνίδια τους. Εμείς δεν θα αλλάξουμε κάτι επειδή θα έχει μια απουσία ο αντίπαλος. Ο Κόστιτς είναι ένας σημαντικός παίκτης για την Άιντραχτ, αλλά δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε αλλαγή στη στρατηγική της ομάδας του θα οφείλεται σε αυτή την απουσία».

Για τα πλάνα για την άμυνα ελλείψει Σισέ:

«Ο Σισέ κάνει μια καταπληκτική χρονιά δίπλα στον Σωκράτη, αλλά όλοι γνωρίζουμε πως μπορούμε να εμπιστευτούμε τον Μπα. Στο τελευταίο παιχνίδι είχε κάποια προβλήματα, αλλά αυτό οφείλεται στην έλλειψη αγώνων που έχει. Είμαστε σίγουροι πως αύριο θα ξεπεράσει αυτά τα προβλήματα, καθώς όλοι γνωρίζουμε τις ικανότητές του. Η απουσία του Σισέ είναι σημαντική για μας πάντως».

Για τα 50 ευρωπαϊκά ματς που συμπληρώνει στον Ολυμπιακό και ποιο παιχνίδι ξεχωρίζει:

«Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Θυμάμαι μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές, υπέροχη ατμόσφαιρα, πολύ έντονα και μεγάλα παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο. Αύριο είμαι σίγουρος πως θα ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές, θα είναι μια ακόμη όμορφη ευρωπαϊκή βραδιά για τον Ολυμπιακό που θα συνδυαστεί με νίκη».



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0