Football Talk

Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Ιστορική πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με υπογραφή Καλλέργη! (video)

Κηφισιά – Απόλλων Σμύρνης 1-0: Ιστορική πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με υπογραφή Καλλέργη! (video)

Η Κηφισιά έγινε η 16η ομάδα που πήρε την πρόκριση στην 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης με γκολ του Καλλέργη στο 88' της αναμέτρησης.

Ακόμη μία ομάδα της Super League αποχαιρέτησε πρόωρα το θεσμό του Κυπέλλου. Ο λόγος για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος ηττήθηκε σήμερα στην Καισαριανή από την τυπικά γηπεδούχο Κηφισιά με 1-0, στο ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η φάση της διοργάνωσης.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα, που έδωσε την πρόκριση στην Κηφισιά, πέτυχε στο 88' ο Καλλέργης με σουτ μέσα από την περιοχή νικώντας τον Βέρχουλστ και πανηγυρίζοντας εν συνεχεία έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του και άπαντες στον πάγκο της ομάδας των γηπεδούχων μια ιστορική νίκη.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Καλλέργης, Πρίτσας, Τεττέη, Καραγκούνης (62' Κρητικός).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Βιτλής, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Άλβες (46' Τσιλούλης), Φατιόν (46' Κάστρο), Παπαγεωργίου, Ματέι, Φαν Λα Πάρα, Σαχλί, Ντάουντα.

Οι 16 ομάδες της έκτης φάσης: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης, Παναθηναϊκός, Ιωνικός, Βόλος, Άγιος Νικόλαος, Παναιτωλικός, Λαμία, Λεβαδειακός, ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Κηφισιά

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0