Football Talk

Μπαρτσελόνα: Έτοιμος να υπογράψει ο Τσάβι – Στο Κατάρ εκπρόσωποι της ομάδας!

Μπαρτσελόνα: Έτοιμος να υπογράψει ο Τσάβι – Στο Κατάρ εκπρόσωποι της ομάδας!

Εκπρόσωποι της Μπαρτσελόνα βρίσκονται ήδη στο Κατάρ προκειμένου να συμφωνήσουν με τον πρόεδρο της Αλ Σαντ για την πρόσληψη του Τσάβι.

Σχετικά Άρθρα

Λίγες ώρες απέμειναν για να επισημοποιηθεί η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον Τσάβι! Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ο πρώην Καταλανός ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει τον νέο τεχνικό της ομάδας και αναμένεται πως σήμερα (3/11) κι έπειτα από το ματς της Αλ Σαντ με την Αλ Ντουχαΐλ, θα πραγματοποιηθεί η καθοριστική συνάντηση.

Συγκεκριμένα οι Ράφα Γιούστε και Ματέου Αλεμάνι θα συναντηθούν με τον Μοχάμεντ Μπιν Χαμάντ, ιδιοκτήτη της ομάδας από το Κατάρ, προκειμένου «σφραγίσουν» τη συμφωνία και να την επισημοποιήσει σήμερα ή αύριο (4/11).

Το συμβόλαιο του Τσάβι θα τον δεσμεύσει για τις επόμενες δύο σεζόν μέχρι το 2024 και θα λάβει χαμηλότερο μισθό από ό,τι παίρνει σήμερα στην Αλ Σαντ. Επίσης, σχετικά με το νέο του συμβόλαιο, οι «μπλαουγκάνα» δεν θα υποχρεωθούν να καταβάλουν αποζημίωση στον σύλλογο του Κατάρ για την πρόσληψή του και μένει μόνο να πιστοποιηθεί η επίσημη συμφωνία μεταξύ των συλλόγων.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0