Football Talk

Σεβίλλη – Λιλ 1-2: Νίκη με ανατροπή για τους «λιλουά» και… φωτιά στον 7ο όμιλο! (video)

Σεβίλλη – Λιλ 1-2: Νίκη με ανατροπή για τους «λιλουά» και… φωτιά στον 7ο όμιλο! (video)

Η Λιλ πήρε σπουδαίο διπλό απέναντι στη Σεβίλλη, ανατρέποντας το προβάδισμα των Ανδαλουσιανών με το πέναλτι του Ντέιβιντ και το… ριμπάουντ του Ικονέ και έβαλε «φωτιά» στον έβδομο όμιλο, αφού μετά από τέσσερις αγωνιστικές, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά!

Με το μέταλλο της πρωταθλήτριας Γαλλίας, η Λιλ έφυγε με σπουδαίο διπλό από το Ραμόν Σάντσεθ Πιθκουάν!

Το σύνολο του Ζοσλέν Γκουβερνέκ απάντησε στο γρήγορο γκολ του Λούκας Οκάμπος, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Ικονέ να χαρίζει μία σπουδαία νίκη στην ομάδα του, στο 51ο λεπτό!

Το παιχνίδι, ωστόσο, δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους «λιλουά».

Ο Λούκας Οκάμπος πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Ράφα Μιρ και μόλις στο 15ο λεπτό, άνοιξε το σκορ για τους Σεβιγιάνους, γράφοντας το 1-0!


Η απάντηση της Λιλ δεν ήταν άμεση, αλλά τουλάχιστον ήρθε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου!

Ο Τόμας Ντιλέινι βρήκε την μπάλα με το χέρι στο 40ο λεπτό και έπειτα από εξέταση του VAR, υποδείχθηκε η εσχάτη των ποινών!

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζόναθαν Ντέιβιντ που δεν αστόχησε από τα «έντεκα βήματα» και έγραψε το 1-1 στο 43’ που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.


Μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου 45λέπτου, ανέλαβε δράση ο έτερος Τζόναθαν της Λιλ!

Οι Γάλλοι αναπτύχθηκαν με εξαιρετικό τρόπο, η μπάλα στρώθηκε στο Τσελίκ που σούταρε, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και αυτή έκανε το χατίρι στον Ικονέ να… εμφανιστεί μπροστά του! Από τρομερά πλεονεκτική θέση δεν λάθεψε και ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του γράφοντας το 2-1!


Στα εναπομείναντα λεπτά, η Σεβίλλη προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, αλλά δεν κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά και να δημιουργήσει κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία.

Το 2-1 υπέρ της Λιλ παρέμεινε ως τελικό σκορ και έβαλε… φωτιά στον δεύτερο όμιλο, όπου κάθε σενάριο πρόκρισης παραμένει ανοικτό!

Σεβίλλη (Γιούλιεν Λοπετέγκι): Μπόνο, Ακούνια, Ντιέγκο Κάρλος, Κουντέ, Νάβας (65' Μοντιέλ), Ντιλέινι (57' Λαμέλα), Ρέγες, Τόρες (72' Ελ Χανταντί), Ράφα Μιρ (57' Εν Νεσίρι), Οκάμπος, Σούσο (57' Τζόρνταν)

Λιλ (Ζοσλέν Γκουβερνέκ): Γκρμπιτς, Τσελίκ, Ντζαλό, Φόντε, Μαντάβα, Αντρέ, Γουεϊά (72' Γιαζίτσι), Ικόνε, Ρενάτο Σάντσες (75' Ονάνα), Ντέιβιντ (86' Τσέκα), Μπαμπά

Τα αποτελέσματα του 7ου ομίλου:

Βόλφσμπουργκ – Σάλτσμπουργκ 2-1 (4’ Μπάκου, 60' Νμέτσα - 30' Βέμπερ)

Σεβίλλη – Λιλ 1-2 (15’ Οκάμπος – 43’ Ντέιβιντ, 51’ Ικονέ)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:

1.Σάλτσμπουργκ 4 7 (7-5)

2.Λιλ 4 5 (3-3)

3.Βόλφσμπουργκ 4 5 (4-5)

4.Σεβίλλη 4 3 (3-4)

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου (23/11):

Σεβίλλη - Βόλφσμπουργκ (22:00)

Λιλ – Σάλτσμπουργκ (22:00)

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0