Football Talk

ΑΕΚ: Περνάει στην επίθεση και ετοιμάζει εξώδικα για τη δήθεν ρατσιστική επίθεση στον Καμαρά

ΑΕΚ: Περνάει στην επίθεση και ετοιμάζει εξώδικα για τη δήθεν ρατσιστική επίθεση στον Καμαρά

Η νομική υπηρεσία της ΑΕΚ, σε πρώτη φάση, ετοιμάζει μπαράζ εξωδίκων, πριν προχωρήσει σε αγωγές, εναντίον όσων αναπαρήγαγαν την ψεύτικη είδηση περί δήθεν ρατσιστικής επίθεσης

Η ΑΕΚ περνάει στην επίθεση… Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΚ σε πρώτη φάση ετοιμάζει μπαράζ εξωδίκων, πριν προχωρήσει σε αγωγές εναντίον όσων αναπαρήγαγαν την θλιβερή ψεύτικη είδηση περί δήθεν ρατσιστικής επίθεσης των οπαδών της ΑΕΚ, στον ποδοσφαιριστή του Άρη, Καμαρά.

Όπως τονιζόταν απ’ την ΠΑΕ σχετικά με το θέμα: «Η ΑΕΚ θα στραφεί δικαστικά εναντίον όσων επικαλέστηκαν κάτι τέτοιο , με δεδομένο ότι πέραν της αστειότητας, πρόκειται για βαριά προσβολή εναντίον μίας ομάδας και των οπαδών της με προσφυγική προέλευση και υπέρμαχους εναντίον κάθε μορφής ρατσισμούς».

Πραγματικά πρόκειται για μία θλιβερή ιστορία, καθώς κάποιοι… μπέρδεψαν το tape από τις κάλτσες του Μπρούνο Γκάμα με… μπανανόφλουδες, γράφοντας πως πετάχτηκαν στον Καμαρά σε «μορφή ρατσιστικής επίθεσης». Η ΑΕΚ λοιπόν, θα κυνηγήσει νομικά όλους όσοι έγραψαν αυτή την αστειότητα και όσους την αναπαρήγαγαν.

Και δεν θα είναι η μόνη ιστορία που θα κυνηγήσει νομικά η ΑΕΚ από το ματς με τον Άρη…

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0