Football Talk

Ολυμπιακός: Το ματς της χρονιάς, ο Μπουχαλάκης και το δίλημμα του Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Το ματς της χρονιάς, ο Μπουχαλάκης και το δίλημμα του Μαρτίνς
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το πιο σημαντικό ματς της σεζόν έως τώρα, απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να κάνει υπερπροσπάθεια για να προλάβει και τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει να πάρει μια σημαντική απόφαση.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Πρόκειται αναμφίβολα για το ματς που μπορεί να καθορίσει την μοίρα του Ολυμπιακού στην φετινή του ευρωπαϊκή προσπάθεια. Με νίκη απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης οι «ερυθρόλευκοι» θα αγκαλιάσουν την πρώτη θέση στον όμιλο, κάτι που σημαίνει απευθείας πρόκριση στους «16» του Europa League. Ένας τελικός. Έτσι αντιμετωπίζουν και προετοιμάζουν το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του. 

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν. Ο Σισέ δεν είναι διαθέσιμος λόγω τιμωρίας, ενώ ο Μπουχαλάκης αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο και ενώ αρχικά φαινόταν πως είχε λίγες πιθανότητες να προλάβει, μετά τις καθημερινές πολύωρες θεραπείες και την τεράστια επιθυμία του να αγωνιστεί έχει ανεβάσει σημαντικά τις πιθανότητες του. Την τελική απόφαση θα την πάρει ο Μαρτίνς σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Ο Μπουχαλάκης είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα, ο παίκτης που ενώνει τις γραμμές και βοηθάει όσο κανείς άλλος στην ισορροπία του παιχνιδιού, αλλά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος υποτροπής κάτι που αν συμβεί θα τον αφήσει εκτός από τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Από την συμμετοχή του Μπουχαλάκη ή όχι θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η ενδεκάδα του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης, αφού ο Μαρτίνς έχει καταλήξει για τις περισσότερες θέσεις.  Η τιμωρία του Σισέ δίνει μια μεγάλη ευκαιρία στον Ουσεινού Μπα για να αποδείξει πως αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο φετινό ρόστερ. Ο Σενεγαλέζος θα ξεκινήσει δίπλα στον Παπασταθόπουλο στα στόπερ, έχοντας στα αριστερά τους τον Ρέαμπτσιουκ και δεξιά έναν εκ των Λαλά, Ανδρούτσο. Στην περίπτωση που δεν παρθεί το ρίσκο με τον Μπουχαλάκη, στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά, ενώ για την πλευρά απέναντι από τον Μασουρά φαβορί είναι ο Ρόνι Λόπες. Όσων αφορά στη θέση του σέντερ φορ το… ντέρμπι Τικίνιο - Ελ Αραμπί θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση, ίσως και στις τελευταίες ώρες πριν το ματς. 

Τώρα στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Μπουχαλάκης, το πιθανότερο είναι να βγει από την ενδεκάδα ο Ρόνι Λόπες και να μετακινηθεί στα άκρα της επίθεσης ο Αγκιμπού Καμαρά. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0