Football Talk

ΠΑΟΚ: Ο τίτλος του MVP Σεπτεμβρίου στον Πασχαλάκη

ΠΑΟΚ: Ο τίτλος του MVP Σεπτεμβρίου στον Πασχαλάκη
Με απολογισμό τρία clean sheets κόντρα σε Λίνκολν, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ, αλλά και κομβικές επεμβάσεις απέναντι σε Παναιτωλικό και Σλόβαν, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε BOX MVP του ΠΑΟΚ για τον Σεπτέμβριο.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης τον Σεπτέμβριο μπήκε σε Goldkeeper Mode και κέρδισε τις προτιμήσεις σας. Ο διεθνής τερματοφύλακας του Δικεφάλου είναι ο BOX MVP του Δικεφάλου για τον Σεπτέμβριο.

Πάμε να κάνομε μία καταμέτρηση. Τρία clean sheets κόντρα σε ΛίνκολνΑστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ. Buzzer beater επέμβαση στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Εξαιρετική εμφάνιση και κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα.

Πέντε ποδοσφαιρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που κατέβασε ρολά τον Σεπτέμβριο κι αποδείχθηκε κομβικός για την ομάδα.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP Σεπτεμβρίου ο The Goldkeeper συγκέντρωσε το 55,44% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ , που ήταν απολαυστικός με ένα γκολ, δύο ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι και το βάθρο συμπλήρωσε ο Στέφαν Σβαμπ που κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0