Football Talk

Ολυμπιακός: Πάνω από 20.000 εισιτήρια έχουν «φύγει» ενόψει Άιντραχτ!

Ολυμπιακός: Πάνω από 20.000 εισιτήρια έχουν «φύγει» ενόψει Άιντραχτ!

Ανάρπαστα γίνονται τα εισιτήρια για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Στους ρυθμούς της σπουδαίας αναμέτρησης με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, το βράδυ της Πέμπτης (4/11, 19:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» κινείται ο Ολυμπιακός. Τόσο η ομάδα που έχει εστιάσει την προσοχή της στον κρίσιμο αγώνα της 4ης αγωνιστικής του Europa League ενός αγώνα που ενδέχεται να  φτιάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ευρωπαϊκό της μέλλον, όσο και ο κόσμος που για μια ακόμα φορά αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών και να στηρίξει την προσπάθεια αυτή.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ήδη έχουν  «φύγει» περισσότερα από 20.000 εισιτήρια που αφορούν την αναμέτρηση με τη Γερμανική ομάδα. Αυτός είναι ο αριθμός των φιλάθλων του Ολυμπιακού που ήδη έχει κλείσει θέση στο Φαληρικό γήπεδο για να δώσει την έξτρα ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς.

Και όσο η μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά πλησιάζει, τόσο θα... γεμίζει ακόμα περισσότερο το «Γ. Καραϊσκάκης», αφού η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί στους ίδιους ρυθμούς τις επόμενες ημέρες με τους γνωστούς τρόπους.

Από τα εκδοτήρια του γήπεδού καθημερινά και ώρες 10:00-18:00, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0