Football Talk

Ολυμπιακός: Ο 50αρης Μαρτίνς και η Νιουκάστλ

Ολυμπιακός: Ο 50αρης Μαρτίνς και η Νιουκάστλ
Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζεται να καθίσει για 50η φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού σε ευρωπαικό παιχνίδι, την ώρα που οι Πειραιώτες δεν ανησυχούν για τα δημοσιεύματα περί Νιουκάστλ.
Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει διαλύσει κάθε ρεκόρ στον πάγκο του Ολυμπιακού. Είναι ο μακροβιότερος τεχνικός στην ιστορία της ομάδας, αυτός με τα περισσότερα παιχνίδια στην Ευρώπη και αυτός με τις περισσότερες νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχοντας αφήσει προ πολλού πίσω του τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Ερνέστο Βαλβέρδε και… συνεχίζει.

Το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα συμπληρώσει 50 ευρωπαϊκά παιχνίδια στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, μια επίδοση που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεραστεί. Μάλιστα, το ποσοστό των νικών του Ολυμπιακού στην Ευρώπη με τον Πορτογάλο κόουτς στο τιμόνι πλησιάζει το εντυπωσιακό 50% καθώς μετράει 22 νίκες, 17 ήττες και 10 ματς έληξαν ισόπαλα.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα από την Αγγλία (Times) και την Πορτογαλία (A Bola) τον φέρνουν μέσα στους υποψήφιους για να καθίσει στον πιο… περιζήτητο πάγκο αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη. Σε αυτόν της πάμπλουτης πλέον Νιουκάστλ που ψάχνει τον προπονητή που θα την οδηγήσει στην επόμενη μέρα. Άκρως τιμητικό και για τον ίδιο και για το κλαμπ. Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν. Τουλάχιστον για την ώρα. 

Βάζοντας σε μια σειρά τα δεδομένα, μπορεί ο Μαρτίνς να μην έχει κρύψει ποτέ πως θα τον ενδιέφερε να δουλέψει σε μια ομάδα της Premier League, ωστόσο αφενός μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει κάτι από το Νησί και αφετέρου και ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής θα ήθελε να ολοκληρώσει το έργο του στον σύλλογο και μετά να φύγει, αν φύγει. 

Το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά οι Πειραιώτες έχουν φροντίσει να του βάλουν μια «γερή» ρήτρα στην περίπτωση που βρεθεί κάποια… Νιουκάστλ στη μέση της σεζόν.  Τέλος, στον Ολυμπιακό εκτιμούν πως τελικά οι «καρακάξες» θα προτιμήσουν κάποιο πιο βαρύ όνομα στο ευρωπαϊκό στερέωμα για τον πάγκο τους. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0