Football Talk

Εξετάζει την άμεση αντικατάσταση του Νούνο Εσπιρίτο η Τότεναμ – νούμερο ένα στόχος ο Αντόνιο Κόντε!

Εξετάζει την άμεση αντικατάσταση του Νούνο Εσπιρίτο η Τότεναμ – νούμερο ένα στόχος ο Αντόνιο Κόντε!

Πιο πιθανή από ποτέ φαίνεται πως θεωρείται την δεδομένη χρονική στιγμή η λύση της συνεργασίας της Τότεναμ με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, με τον Ντάνιελ Λίβι να εξετάζει τα ονόματα των ελεύθερων προπονητών, προτού πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Στην κορυφή της λίστας ο Αντόνιο Κόντε, δεν υπάρχει συμφωνία με τον Ιταλό!

Δυσοίωνο προβλέπεται το μέλλον του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στην Τότεναμ, με την διοίκηση της ομάδας να μοιάζει δυσαρεστημένη από τα αρνητικά αποτελέσματα, σκεπτόμενη να πάρει άμεσα κάποια απόφαση, ως προς την λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή που έχει καθοδηγήσει τους «spurs» στα πρώτα 10 ματς της σεζόν.

Η Τότεναμ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, και η διοίκηση θεωρεί πως ένα «ηλεκτροσόκ» την δεδομένη χρονική στιγμή θα μπορούσε να αποδειχθεί ευεργετικό. Για τον λόγο αυτό, αν και δεν υπάρχει ακόμη κάποια ειλημμένη απόφαση, εξετάζει τα ονόματα των ελεύθερων προπονητών.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Αντόνιο Κόντε. Ο έμπειρος Ιταλός προπονητής, που πριν από λίγες ημέρες συζητήθηκε πολύ και για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όντας ελεύθερος μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ίντερ.

Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, αλλά… επικοινωνία. Ο Ιταλός δεν είναι αρνητικός, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αλλά θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο ακουγόταν και το καλοκαίρι, με τον Κόντε να το διαψεύδει πλήρως.

Μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης και την απόφαση του Ντάνιελ Λίβι. Ψήφος εμπιστοσύνης στον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο και… υπομονή, ή άμεση αλλαγή «πλεύσης» και λύση της συνεργασίας;

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0