Football Talk

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικ Μπιλμπάο 1-1: «Σοκ» για την πρωτοπόρο που ισοφαρίστηκε ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω στις καθυστερήσεις!

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικ Μπιλμπάο 1-1: «Σοκ» για την πρωτοπόρο που ισοφαρίστηκε ενώ έπαιζε με παίκτη παραπάνω στις καθυστερήσεις!

Πιο κοντά από ποτέ στην διατήρησή της στην κορυφή της βαθμολογίας για ακόμη μία εβδομάδα, με… αέρα ενός τριπόντου ήταν η Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία «σοκαρίστηκε» όταν ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από την Ατλέτικ Μπιλμπάο που αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο (1-1). Άνοιξε το σκορ ο Ισάκ με πέναλτι, βρήκε δίχτυα στο 91’ ο Μουνιαίν, «παγώνοντας» το Ανόετα!

Όλα κυλούσαν ιδανικά για την Ρεάλ Σοσιεδάδ και στην 12η αναμέτρησή της σε επίπεδο πρωταθλήματος στην τρέχουσα σεζόν, με το σύνολο του Αλγάθιλ να διατηρεί το τρίποντο μέχρι και το 91ο λεπτό απέναντι στην Ατλέτικ Μπιλμπάο, αγωνιζόμενη και με ποδοσφαιριστή παραπάνω, λόγω της αποβολής του Μαρτίνεθ στο 84’.

Κάπου εκεί, και τηρουμένων των αναλογιών, όλα έδειχναν πως είχαν κριθεί. Η Σοσιεδάδ είχε φέρει το ματς στα μέτρα της, έχοντας πάρει προβάδισμα από το 55ο λεπτό, με το πέναλτι-γκολ του Ισάκ, αλλά  εν συνεχεία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δίχως να προβαίνει σε άλλη, εντός εστίας τελική προσπάθεια.

Οι φιλοξενούμενοι ήλπιζαν σε ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να παραμείνουν αήττητοι σε ολόκληρο τον μήνα, και εν τέλει τα κατάφεραν. Ο Μουνιαίν ισοφάρισε στο 91’ μετά από λάθος του Ρεμίρο, το 1-1 παρέμεινε ως ο τέλος, και ο βαθμός που «έκλεψε» η Ατλέτικ Μπιλμπάο, σαφώς και «πληγώνει» πολύ περισσότερο τους γηπεδούχους!

Την Σοσιεδάδ, που ακόμη βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά πλέον απέχει μόλις έναν βαθμό από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ιστορία, οι δύο ομάδε θα τεθούν αντιμέτωπες στο ξεκίνημα Δεκεμβρίου. Θα κατορθώσει η Ρεάλ Σοσιεδάδ με την δυναμική του Ανοέτα, να είναι πρώτη στην κούρσα μέχρι εκείνο το σημείο; Οψόμεθα…

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρεμίρο, Γκοροσάμπελ, Ελουστόντο, Λε Νόρμαντ, Ρίκο (79’ Μουνιόθ), Τσουμπιμέντι, Μερίνο, Γιανουζάι (79’ Γκουεβάρα), Σίλβα (79’ Τσουμπελντία), Ισάκ (86’ Λομπέτε), Σόρλοτ (67’ Πόρτου)

Ατλέτικ Μπιλμπάο: Σιμόν, Ντε Μάρκος (79’ Πατξαρόμαν), Αλβάρες, Μαρτίνεθ, Λέκουε, Γκαρθία (66’ Σάνκετ), Βενκέντορ, Μπερενγκέρ (79’ Γουίλιαμς), Μουνιαίν, Γκαρθία (87’ Νούνιεθ), Γουίλιαμς

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0