Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Απόλυτη ισορροπία στα Γιάννενα – έμειναν χωρίς νίκη για 7ο σερί ματς οι γηπεδούχοι!

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-1: Απόλυτη ισορροπία στα Γιάννενα – έμειναν χωρίς νίκη για 7ο σερί ματς οι γηπεδούχοι!

Σε ένα ματς με εξαιρετικό ρυθμό, δύο γκολ και μία… κόκκινη κάρτα για τον Μπαράλες, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρας Τρίπολης κατέκτησαν από έναν βαθμό στην 8η αγωνιστική της Super League (1-1), με τους γηπεδούχους εν τέλει να «πληγώνονται» περισσότερο. Προηγήθηκε με τον Σίτο ο Αστέρας, ισοφάρισε σε λιγότερο από 180 δευτερόλεπτα ο ΠΑΣ, με τον Μπρένερ!

Εξαιρετικός ήταν ο ρυθμός της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του πρώτου, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν άμεσα το γκολ του Σίτο με τον Μπρένερ, αλλά να μην κατορθώνουν να πάρουν την πρώτη τους νίκη μετά από έναν μήνα, παραμένοντας για 7ο σερί ματς δίχως νίκη!

1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Εξαιρετικά ξεκίνησε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης, για την 8η αγωνιστική της Super League, με αμφότερες ομάδες να διανύουν ένα καλό διάστημα, καθώς οι γηπεδούχοι αποτελούσαν μία εκ των πιο ευχάριστων εκπλήξεων στο ξεκίνημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι βελτιώνονται συνεχώς, μετά το άσχημο ξεκίνημα και το αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας που τους ακολουθούσε.

Κάπως έτσι, η αναμέτρηση μεταξύ τους αναμενόταν ενδιαφέρουσα. Και πράγματι έτσι ήταν. Ο ΠΑΣ επέλεξε να επιτεθεί από νωρίς, αλλά στο 34ο λεπτό βρέθηκε εκτεθειμένος, με τον Σίτο να το εκμεταλλεύεται και να βρίσκει δίχτυα, για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο, σε αναμέτρησή του με τους Τριπολιτσιώτες.

Παρόλα αυτά, η αντίδραση για τους Ηπειρώτες ήταν άμεση! Ο Μπρένερ, τρία λεπτά αργότερα, έφερε το ματς στην απόλυτη ισορροπία, και το 1-1 του πρώτου μέρους έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά μετά από μία τριετία.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με τον τρόπο που ολοκληρώθηκε, ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο του ματς, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να επιχειρεί να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ που άντλησε από την ισοφάριση, και να σημειώσει ένα δεύτερο γκολ, που ενδεχομένως θα τον οδηγούσε και στην πρώτη του νίκη επί του Αστέρα, στην έδρα του, μετά από το 2015!

Ωστόσο, και πάλι οι Ηπειρώτες, βρέθηκαν πιο κοντά στο να δεχθούν δεύτερο γκολ, παρά σε ένα δικό τους προβάδισμα… Στο 51ο λεπτό, ο Άλβαρες σημάδεψε το δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, και όλα έδειχναν πως το 1-1 θα παραμείνει μέχρι και το τέλος, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται για τέταρτη διαδοχική σεζόν στο εν λόγω γήπεδο.

Ακόμη και η αριθμητική υπεροχή δεν ήταν αρκετή για τους γηπεδούχους, μετά το χτύπημα του Μπαράλες στον Πέερσμαν, καθώς ο Κάργας στο 90’ αστόχησε από κοντά και το τελικό 1-1 έδωσε από έναν βαθμό σε κάθε ομάδα, με τον ΠΑΣ πάντως να παραμένει δίχως νίκη για 7ο σερί ματς!

MVP

Σε εξαιρετική κατάσταση βρέθηκε ο Τσιφτσής που κράτησε τον Αστέρα στο διάστημα πίεσης του ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο μέρος!

Η φάση του αγώνα

Η ισοφάριση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Μπρένερ, ο οποίος απάντησε στον… Σίτο τρία λεπτά μετά το γκολ του, μην επιτρέποντας στον Αστέρα Τρίπολης να διαχειριστεί ορθότερα το υπέρ του προβάδισμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέερσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Οικονομόπουλος (85’ Μίνα), Μπρένερ (43’ Μέντες), Σνάϊντερ, Μιλιντσεάνου (76’ Λόλης)

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία, Άλβαρες, Καστάνο, Ατιένζα, Σάνταφε (86’ Βαλιέντε), Μουνάφο, Σίτο, Μπαράλες, Σόνι, Ριέρα (94’ Κανελλόπουλος)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0