Football Talk

Ίντερ – Ουντινέζε 2-0: Κορέα λαμπρός την οδηγεί! (video)

Ίντερ – Ουντινέζε 2-0: Κορέα λαμπρός την οδηγεί! (video)

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Ίντερ, η οποία με δυο γκολ του φοβερού Χοακίν Κορέα, επικράτησε της Ουντινέζε με 2-0 και παραμένει στο κυνήγι της… κορυφής.

Η Ίντερ μπήκε δυναμικά από τα πρώτα λεπτά του ημίχρονου κι έψαχνε από νωρίς το γκολ που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ. Στο 14’ ο Μπαρέλα, έγινε κάτοχος της μπάλας στη μικρή περιοχή, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε. Η Ίντερ ήταν αυτή η οποία είχε το πάνω χέρι, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Έπειτα από ωραία συνεργασία, ο Πέρισιτς άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του για να καταλήξει στον Χοακίν Κορέα.

Ο Αργεντινός φορ, έγινε κάτοχος της μπάλας και με τρομερή προσωπική ενέργεια πάτησε περιοχή και έγραψε το 1-0 για τη ομάδα του. Αυτό ήταν και το 28ο γκολ του στην Serie A και μόλις το 3ο με τη φανέλα της Ίντερ. Μετά από αυτό γκολ τα πράγματα για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι έγιναν πιο εύκολα.

Στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κορέα έβαλε και πάλι το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο Μπαρέλα βρήκε τον Ντάμφρις, ο Ολλανδός μπακ έκανε το γύρισμα στην περιοχή για τον Κορέα και ο τελευταίος με ωραία εκτέλεση, έστειλε την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο πορτιέρε της Ουντινέζε, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του για το τελικό 2-0.


Ίντερ (Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα (80’ Σένσι), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (70’ Βιντάλ), Πέρισιτς (86’ Ντιμάρκο), Τζέκο (80’ Μαρτίνες), Κορέα (70’ Σάντσες).

Ουντινέζε (Γκόττι): Σιλβέστρι, Νάιτινγκ, Μπεκάο, Σόουζα Σάντος, Λάρσεν (70’ Ουντόγκι), Μακενγκό (70’ Αρσλάν), Γιάγιαλο (59’ Γουάλας), Μολίνα (90+2’ Σοπί), Περέιρα, Μπέτο, Σαξές (59’ Ντεουλοφέου).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0