Football Talk

Κρίσταλ Πάλας: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Ζαχά μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι

Κρίσταλ Πάλας: Θύμα ρατσιστικής επίθεσης ο Ζαχά μετά τη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι
Θύμα ρατσιστικών σχολίων στο διαδίκτυο έπεσε ο Γουίλφριντ Ζαχά, μετά τη μεγάλη νίκη της Κρίσταλ Πάλας επί της Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» με 2-0.
Σχετικά Άρθρα

Ο διεθνής παίκτης με την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος στο παρελθόν έχει στοχοποιηθεί στο διαδίκτυο δημοσίευσε εικόνες από τα ρατσιστικά μηνύματα που έλαβε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μετά τον αγώνα και ζήτησε από τις εταιρείες που διαχειρίζονται τα social media να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους το πρόβλημα.

«Αυτό το μήνυμα δεν είναι για μένα, να λαμβάνω ένα εκατομμύριο μηνύματα που να λένε "είμαστε δίπλα σου" και "είναι αηδιαστικό" ή για να εισπράττω συμπάθεια», έγραψε ο Ζαχά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν είμαι εδώ για όλες τις ανοησίες που γίνονται αντί να διορθώσουμε το πραγματικό πρόβλημα. 

Δεν με πειράζει η προσβολή διότι στις μέρες μας υφίσταται λόγω της δουλειάς που κάνω, παρόλο που αυτό δεν είναι δικαιολογία, αλλά το χρώμα μου θα είναι πάντα το πραγματικό πρόβλημα, αλλά είναι μια χαρά γιατί θα είμαι πάντα ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. Μιλήστε μου όταν πραγματικά λάβετε σοαβρά υπόψη σας αυτό το θέμα», συμπλήρωσε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0