Football Talk

Μπαρτσελόνα - Αλαβές 1-1: Ο Κούμαν έφυγε, αλλά τα προβλήματα έμειναν! (video)

Μπαρτσελόνα - Αλαβές 1-1: Ο Κούμαν έφυγε, αλλά τα προβλήματα έμειναν! (video)
Η Μπαρτσελόνα «κόλλησε» στο 1-1 με την Αλαβές στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της La Liga και δεν «γεύτηκε» τη χαρά της νίκης για τρίτο σερί παιχνίδι στο ισπανικό πρωτάθλημα!
 
Οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν ισόπαλοι με την Αλαβές με το σκορ της αναμέτρησης να μένει στο 1-1 που είχε διαμορφωθεί από το 52ο λεπτό.
 
Το παιχνίδι από πλευράς θεάματος κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα. 
 
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μόνο μία αξιόλογη φάση, όταν ο Έρικ Γκαρσία έπιασε την κεφαλιά στο 19ο λεπτό, αλλά ο Σιβέρα ήταν σε ετοιμότητα και απομάκρυνε σε κόρνερ.
 
Ό,τι δεν έφεραν 45 λεπτά στο πρώτο μέρος, το έφεραν μόλις τρία στο δεύτερο!
 
Ο Μέμφις Ντεπάι, μέσω μίας μεγάλης έμπνευσης, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνίας της εστίας της Αλαβές με ένα υπέροχο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής, για να γράψει το 1-0!
 
Ωστόσο, η χαρά των Καταλανών δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 52ο λεπτό έφεραν το ματς στα ίσια με τον Ριόχα, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την αμυντική αδράνεια της Μπαρτσελόνα, πέρασε τον τερματοφύλακα και έγραψε το 1-1!
 
Το σύνολο του Σέρχι Μπαρχουάν προσπάθησε να ανακτήσει άμεσα το προβάδισμα, αλλά τόσο η προσπάθεια του Ζόρντι Άλμπα στο 58ο λεπτό, όσο και το δοκάρι του Μέμφις Ντεπάι στο αμέσως επόμενο δεν στάθηκαν ικανά να αλλάξουν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.
 
Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (81' Εζαλζούλι), Πικέ (70' Λενγκλέ), Γκαρσία, Ζόρντι Άλμπα, Γκάβι (70' Πούιγ), Μπουσκέτς, Νίκο Γκονζάλεζ (81' Μπαλντέ), Ντεστ, Αγουέρο (41' Κουτίνιο), Ντεπάι
 
Αλαβές: Σιβέρα, Ναβάρο (20' Αγκουιρεγκαμπίρια), Λαγκουάρντια, Λεγουέν, Ντουάρτε, Μόγια (80' Γκαρσία), Εντιαγέ, Πονς (62' Πίνα), Μέντεζ (62' Πελίστρι), Γιοσέλου (80' Σιλά), Ριόχα
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0