Football Talk

Τέιλορ: «Να σταματήσουμε να δεχόμαστε φτηνά γκολ»

Τέιλορ: «Να σταματήσουμε να δεχόμαστε φτηνά γκολ»

Όσα δήλωσε ο Λούκας Τέιλορ μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ, αλλά και τους υψηλούς στόχους μίλησε ο Λούκας Τέιλορ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Μπήκαμε δυνατά, σκοράραμε γρήγορα. Μπορεί βέβαια αυτό σε μια στιγμή να αλλάξει. Μια κακή στιγμή, ένα στιγμιαίο λάθος. Ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι μας βγήκε μια αμφιβολία για το αν θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αυτό που ήθελε ο προπονητής μας και παίξαμε το ποδόσφαιρο μας. Πλέον σκεφτόμαστε το ματς με την Κοπεγχάγη.

Είναι κομβικό το αμυντικό κομμάτι. Πρέπει να σταματήσουμε να δεχόμαστε φτηνά γκολ. Ξέρω ότι δεν αποδίδω καλά αμυντικά. Πρέπει να βελτιωθώ, δουλεύω για αυτό. Θυμόμαστε όλοι τι έγινε στο ματς με τον Βόλο. Αν βελτιωθούμε αμυντικά θα μας βοηθήσει πολύ στο μέλλον. Μπορεί να χάσαμε βαθμούς καθοριστικούς, αλλά θα δουλέψουμε για να το αντιστρέψουμε.

Το κλίμα είναι εξαιρετικό στον ΠΑΟΚ. Δεν δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ. Υποδέχτηκαν εξαιρετικά όλους τους νέους παίκτες στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Έχουμε σπουδαία ομάδα. Περιμένω τα καλύτερα. Το νταμπλ, μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Μπορούμε να το κάνουμε. Ξέρουμε ότι οι προσδοκίες είναι μεγάλες».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0