Football Talk

Νούνο Εσπιρίτο Σάντο: «Κάποιες φορές είμαστε κοντά, και κάποιες μακριά, στην ομάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε»!

Νούνο Εσπιρίτο Σάντο: «Κάποιες φορές είμαστε κοντά, και κάποιες μακριά, στην ομάδα που θέλουμε να δημιουργήσουμε»!

Μπερδεμένος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ήττα της Τότεναμ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0, ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, ο οποίος επισήμανε πως οι εμφανίσεις της ομάδας του σε καμία περίπτωση δεν είναι σταθερές, και πως άλλες φορές βρίσκεται κοντά, και άλλες μακριά, από το σύνολο που θέλει να δημιουργήσει.

Μπορεί η Τότεναμ να ηττήθηκε με 3-0, και να κατέρρευσε στο τέλος της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, έδειξε συγκρατημένα αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, αναγνωρίζοντας πάντως την αστάθεια της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Τότεναμ, ο οποίος κατακρίθηκε έντονα και για τις επιλογές του αναφορικά με τις αλλαγές κατά την διάρκεια του ντέρμπι, τόνισε πως η Τότεναμ ορισμένες φορές μοιάζει μακριά από τους στόχους της, και άλλες πολύ κοντά σε αυτούς, λέγοντας επίσης πως οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να γίνουν πιο επιθετικοί, και με καλύτερες επιλογές, στις στιγμές που τους παρουσιάζονται.

Επακριβώς, ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο τόνισε:

«Είμαστε κάποιες φορές κοντά, κάποιες μακριά, αλλά πάντα έχουμε την ιδέα να βελτιωθούμε. Πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματά μας, τις πάσες μας όταν έχουμε ευκαιρίες. Όσο αφορά τις αλλαγές, έχουμε καλούς παίκτες στο ρόστερ, και πρέπει να αντιλαμβανόμαστε την απόδοσή τους, και τι χρειαζόμαστε στο εκάστοτε παιχνίδι».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0