Football Talk

Γκουαρντιόλα: «Ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει εξαιρετική δουλειά επειδή έχουν τεθεί ήδη οι βάσεις»

Γκουαρντιόλα: «Ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει εξαιρετική δουλειά επειδή έχουν τεθεί ήδη οι βάσεις»
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας αναφέρθηκε στο μέλλον της Mάντσεστερ Σίτι χωρίς αυτόν.

Ο Γκουαρντιόλα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Κρίσταλ Πάλας στο Έτιχαντ (30/10, 17:00 COSMOTE Sport 4) αναφέρθηκε στο μέλλον της Μάντσεστερ Σίτι χωρίς αυτόν, με τον ίδιο να βλέπει ότι η ομάδα θα συνεχίσει να παίζει στο ίδιο μοτίβο, καθώς έχουν τεθεί ήδη οι βάσεις της επιτυχίας για τον επόμενο προπονητή.

«Αυτή η ομάδα παραμένει σταθερή σε πολλά πράγματα, και είμαι σίγουρος ότι το επόμενο βήμα, όταν θα έχω αντικατασταθεί, ο προπονητής θα κάνει εξαιρετική δουλειά επειδή οι βάσεις είναι εδώ», ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός ρωτήθηκε και για τους λόγους που επέκτεινε το συμβόλαιό του και απάντησε: «Επέκτεινα το συμβόλαιό μου με τη Σίτι επειδή πήραμε τα αποτελέσματα, κερδίσαμε δύο σερί φορές τον τίτλο της Premier League, πολλούς άλλους τίτλους.

Δεν θα μπορούσα να ήμουν σε καλύτερη θέση αυτή τη στιγμή. Έχω τα πάντα για να κάνω τη δουλειά μου όσο πιο καλά μπορώ. Περιτριγυρίζομαι από φανταστικούς παίκτες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0