Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ 2-1: Με Ντι Μαρία on fire δεν έχασε ποτέ κανείς!

Παρί Σεν Ζερμέν – Λιλ 2-1: Με Ντι Μαρία on fire δεν έχασε ποτέ κανείς!

Με τον Άνχελ Ντι Μαρία να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, η Παρί Σεν Ζερμέν ανέτρεψε πλήρως το σκορ και πήρε τη νίκη από τη Λιλ με 2-1.

Μπορεί αρχικά η Παρί να μην έβγαζε μάτια, αλλά ποιος έχασε έχοντας έναν Ντι Μαρία on fire; Έτσι λοιπόν οι Παριζιάνοι έκαναν την ολική ανατροπή απέναντι στη Λιλ και επικράτησαν 2-1 στην έδρα τους για τη 12η αγωνιστική της Ligue 1.

Με πολύ πιο δυναμικό τρόπο και πιέζοντας ασφυκτικά μπήκε η Λιλ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βρουν ένα γρήγορο γκολ με τον Γιλμάζ να βγαίνει σε τετ α τετ με τον Ντοναρούμα στο 2’, ωστόσο ο Ιταλός κίπερ δεν του χαρίστηκε μπλοκάροντας την προσπάθεια του αντιπάλου του.

Έπειτα ο Ικονέ έβγαλε ξανά σε θέση επίθεσης την ομάδα του. Πιάνοντας ένα δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ο Γάλλος έφτασε πολύ κοντά στη σημείωση ενός τέρματος ωστόσο η μπάλα πέρασε για λίγα εκατοστά δίπλα από το αντίπαλο δοκάρι.

Οι «λιλουά» δεν άργησαν αν πάρουν εν τέλει αυτό που τους άξιζε! Με τον Ντέιβιντ να βρίσκει ένα δυνατό εντός της περιοχής, έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Γιλμάζ, μπόρεσε να «νικήσει» τον Ντοναρούμα και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Από πλευράς Παρί η μόνη αξιόλογη φάση του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκε στο 40’ όταν και ο Ντι Μαρία έπιασε ένα καλό σουτ, το οποίο τελικά κατέληξε άουτ.

Οι καλές προσπάθειες της Λιλ συνέχισαν και στο δεύτερο μισό του αγώνα! Στο 47’ ο Ντέιβιντ σημείωσε νέο σουτ, αλλά ο Ντοναρούμα του είπε ξανά «όχι»! Δέκα λεπτά αργότερα ο Καναδός πάτησε και πάλι στην περιοχή της Παρί, ωστόσο αυτή τη φορά η προσπάθειά του έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η λύτρωση για τους Παριζιάνους δεν καθυστέρησε να έρθει. Δεν θα μπορούσε άλλωστε έχοντας έναν τόσο ζωηρό Ντι Μαρία! Σε μια λοιπόν από τις φάσεις όπου ο Αργεντινός εισέβαλε στην περιοχή, ο ίδιος βρήκε με εξαιρετικό τρόπο τον Μαρκίνιος. Εκείνος μπόρεσε να βρει λίγο χώρο και να σημειώσει με υπέροχο τρόπο το 1-1.

Με τους γηπεδούχους να είναι φορτσάτοι έπειτα από την επίτευξη του τέρματος, μπόρεσαν με την ψυχολογία στα ύψη να φτάσουν στην ολική ανατροπή του ματς! Ο MVP του παιχνιδιού από δημιουργός έγινε σκόρερ, παίρνοντας μια πάσα από τον Νειμάρ και κάνοντας το 2-1 στο 88’!

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Ντοναρούμα, Κέρερ (65' Νταγκμπά), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ (65' Μέντες), Βαινάλντουμ (84' Ντράξλερ), Περέιρα, Γκουεγέ, Ντι Μαρία (93' Ερέρα), Μέσι (46' Ικάρντι), Νειμάρ

ΛΙΛ: Γκρμπιτς, Μαντάβα, Ζαλό, Φόντε, Τσελίκ, Μπαμπά (90' Γιαζίτσιτς), Σάντσες, Σέκα, Ικονέ (79' Γουεά), Γιλμάζ (75' Ονάνα), Ντέιβιντ

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0