Football Talk

Αρτέτα για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: «Είμαι ευτυχισμένος στην Άρσεναλ, είναι τιμή μου που είμαι προπονητής της»!

Αρτέτα για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: «Είμαι ευτυχισμένος στην Άρσεναλ, είναι τιμή μου που είμαι προπονητής της»!

Τέλος σε κάθε σενάριο που συνέδεε τον Μικέλ Αρτέτα με την Μπαρτσελόνα, φρόντισε να βάλει ο Ισπανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Λέστερ, με τον προπονητή της Άρσεναλ να δηλώνει περήφανος που βρίσκεται στον πάγκο της.

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα τις τελευταίες 48 ώρες που συνέδεαν τον Μικέλ Αρτέτα με την Μπαρτσελόνα, μετά την λύση της συνεργασίας των «μπλαουγκράνα» με τον Ρόναλντ Κούμαν, έπειτα από την ήττα με 1-0 κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο.

Ωστόσο, ο προπονητής της Άρσεναλ, ο οποίος έδωσε συνέντευξη Τύπου ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης με την Λέστερ το Σάββατο (30/10, 14:30), φρόντισε να δώσει ένα τέλος στην φημολογία που αναπτύχθηκε προσφάτως, καθιστώντας σαφείς της προθέσεις του.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής επισήμανε πως αισθάνεται ευτυχισμένος στο Βόρειο Λονδίνο, εκφράζοντας και την τιμή που νιώθει, όντας στον πάγκο της. Κάπως έτσι, διευκρίνισε την παραμονή του στον πάγκο των «κανονιέρηδων», προσπερνώντας κάθε σενάριο που τον συνδέει με την θέση του προπονητή σε άλλη ομάδα.

Αναλυτικά ο Μικέλ Αρτέτα δήλωσε:

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος στην Άρσεναλ, είναι τιμή μου να είμαι εδώ. Έχω την προσοχή μου αποκλειστικά εδώ»!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0