Football Talk

Super League 2: Αναβλήθηκε το Χανιά - Καλαμάτα, οκτώ παίκτες της «μαύρης θύελλας» με κορωνοϊό

Super League 2: Αναβλήθηκε το Χανιά - Καλαμάτα, οκτώ παίκτες της «μαύρης θύελλας» με κορωνοϊό

Με το αριστερό θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στη Super League 2, καθώς ήδη μία αναμέτρηση θα χρειαστεί να αναβληθεί λόγω κρουσμάτων COVID-19.

Με μία αναβολή λόγω COVID-19 θα αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2. Η διοργανώτρια αρχή ανέβαλε την αναμέτρηση των Χανίων με την Καλαμάτα, που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή 31/10 (15:00), στο πλαίσιο του Β΄ ομίλου, λόγω της εμφάνισης κρουσμάτων κορονοϊού στη μεσσηνιακή ομάδα.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της «μαύρης θύελλας», οκτώ ποδοσφαιριστές της βρέθηκαν θετικοί στον δειγματοληπτικό έλεγχο, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, γεγονός που οδήγησε στην αναβολή του αγώνα.

Η ανακοίνωση της Καλαμάτας:

«Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι κατά το δειγματοληπτικό έλεγχο covid-19 που έγινε σήμερα, βρέθηκαν 8 ποδοσφαιριστές θετικοί στον κορονοϊό. Τα αποτελέσματα στάλθηκαν στη superleague 2 και η ομάδα μας ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού της Κυριακής στα Χανιά, αίτημα το οποίο έκανε δεκτό η διοργανώτρια αρχή».

Η ανακοίνωση της λίγκας:

«Σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας Χανιά - Καλαμάτα στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, που είχε αρχικά ορισθεί για την Κυριακή 31.10.2021 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο Περιβολίων αναβάλλεται λόγω Covid-19 και θα ορισθεί με νεότερο έγγραφό μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0