Football Talk

Εθνική παίδων: Έμεινε στο «μηδέν» με τη Μολδαβία

Εθνική παίδων: Έμεινε στο «μηδέν» με τη Μολδαβία

Στο 0-0 έμεινε η Εθνική ομάδα παίδων απέναντι στην αντίστοιχη της Μολδαβίας, μη μπορώντας να «σπάσει» το φράγμα των αντιπάλων στο πλαίσιο του 8ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17.

Η Εθνική παίδων δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες της στον 8ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου U17, ο οποίος φιλοξενείται στην Πιερία. Το συγκρότημα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη έμεινε στο 0-0 με τη Μολδαβία στο γήπεδο του Σβορώνου, σε ένα ματς όπου είχε την υπεροχή και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Παρά τη σημερινή απώλεια, πάντως, η ελληνική ομάδα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 4 βαθμούς, μαζί με τη Γαλλία (ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Κύπρο), την οποία θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (1/11, 15:00) στην Κατερίνη, στον τελευταίο αγώνα της για την προκριματική φάση. Σημειώνεται ότι την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης (elite round) παίρνουν οι δύο πρώτοι του ομίλου, καθώς και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι από τα συνολικά 13 γκρουπ.

ΕΛΛΑΔΑ: Αγγελίδης, Δεληγιάννης, Γιαματζίδης, Καστίδης, Γεωργιάδης, Καλοσκάμης (63΄ Γκιτερσός), Λιατίφης, Κωττάς, Γκούμας (83΄ Μαυρόπουλος), Τζήμας, Γατόπουλος (53΄ Αδάμ)

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Γκριγκοριάν, Αντρεϊτσιου, Ντιτζινάρι, Καζακλούτς, Ντ. Γκρόσου, Κάλιν (77΄ Βίλτσου), Ε. Γκρόσου (56΄ Χαρέα), Σαραϊν, Ράντου (64΄ Νταβίντ), Τσιουμάσου (56΄ Νάκου), Μπόταν (76΄ Ιλιένκο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0