Football Talk

Super League: Δοκιμασία σε Αγρίνιο και Τούμπα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, πριν από τους ευρωπαϊκούς «τελικούς»! (video)

Super League: Δοκιμασία σε Αγρίνιο και Τούμπα για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, πριν από τους ευρωπαϊκούς «τελικούς»! (video)

Προ των πυλών είναι πλέον η έναρξη της 8ης αγωνιστικής της Super League, με τις δύο αναμετρήσεις του Σαββάτου (29/10) να συγκεντρώνουν τα βλέμματα, μιας και πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εξόρμηση του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, την ώρα που ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στοχεύει να συνεχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός, μετά τη νίκη του στην 7η αγωνιστική της Super League επί του ΠΑΟΚ με 2-1, στρέφοντας την προσοχή του στην αναμέτρηση του Αγρινίου απέναντι στον Παναιτωλικό.

Σε ένα ματς που οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στην διάθεσή τους τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και τον Χένρι Ονιεκούρου, ο Πέδρο Μαρτίνς συναντά τον Γιάννη Αναστασίου, με σκοπό να συνεχίσει την εντυπωσιακή παράδοση που συνοδεύει τους «ερυθρολεύκους» στην Αιτωλοακαρνανία.

Πρόκειται άλλωστε για επτά διαδοχικές επικρατήσεις του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, με το πιο πρόσφατο, θετικό αποτέλεσμα που κατόρθωσε να αποσπάσει ο Παναιτωλικός να χρονολογείται το 2014, όπου είχε ισοφαρίσει με γκολ του Κούσα στο 80ο λεπτό!


Η παράδοση αυτή δημιουργεί αισιοδοξία στους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι ιδανικά θα ήθελαν να τελειώνουν την υπόθεση-νίκη όσο το δυνατόν ταχύτερα, ώστε να δώσουν στον προπονητή τους την δυνατότητα να ξεκουράσει και άλλους ποδοσφαιριστές, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στην Άιντραχτ για την 4η αγωνιστική του Europa League!

Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Απόλλων Σμύρνης, θέλοντας να αφήσει πίσω του την ήττα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, και να «χτίσει» την αυτοπεποίθηση που απέκτησε, μετά το «διπλό» στην Κοπεγχάγη, που τον έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου του Europa Conference League.

Οι Θεσσαλονικείς, επίσης διέπονται από εξαιρετική παράδοση κόντρα στο σύνολο του Απόλλων Σμύρνης, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην προτελευταία θέση, αφήνοντας πίσω τους τον Ατρόμητο με τρεις βαθμούς διαφορά!

Στην πρόσφατη  αναμέτρησή τους κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, κατάφεραν να πάρουν το «παρθενικό», φετινό τους τρίποντο, έχοντας βεβαίως ως πρωταγωνιστή τον Κότσαρη που απέκρουσε το πέναλτι του Περέα στις καθυστερήσεις.

Παρά ταύτα, το έργο τους τώρα είναι δυσκολότερο. Η φόρμα του ΠΑΟΚ μοιάζει απειλητική, ενώ η τελευταία φορά που απέσπασαν ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, χρονολογείται πριν από μία επταετία!

Συνοπτικά λοιπόν, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ αναζητούν τις νίκες απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους, προκειμένου να οδηγηθούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Η συνάντησή τους ολοκληρώθηκε με τους «κόκκινους» νικητές, η απόστασή τους στον βαθμολογικό πίνακα, ορίζεται στους τέσσερις βαθμούς, και άπαντες φιλοδοξούν στο 2/2…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0