Football Talk

Αχέρων Καλανακίου – ΟΦΗ 0-1: Πρόκριση για τους Κρητικούς με πέναλτι του Καστάνιος!

Αχέρων Καλανακίου – ΟΦΗ 0-1: Πρόκριση για τους Κρητικούς με πέναλτι του Καστάνιος!

Μπορεί ο ΟΦΗ να συνάντησε δυσκολίες απέναντι στον μαχητικό Αχέροντα Καλανακίου, ωστόσο οι Κρητικοί κατόρθωσαν να φύγουν νικητές από την έδρα των γηπεδούχων! Το πέναλτι του Καστάνιος αποτέλεσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με το 1-0 να αποτελεί την δεύτερη νίκη του συνόλου του Νίκου Νιόπλια, μακριά από το Γεντί Κουλέ, σε όλες τις διοργανώσεις.

Την δεύτερη νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις μακριά από την Κρήτη, πανηγύρισε ο ΟΦΗ επί του Αχέροντα Καναλακίου, με τους Κρητικούς να δυσκολεύονται απέναντι στους γηπεδούχους, αλλά να καταφέρνουν έστω και δύσκολα, να πάρουν την πρόκριση τους, στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την διαφορά έκανε το πέναλτι του Καστάνιος, το οποίο αποτέλεσε και μία από τις τρεις εντός εστίας τελικές των φιλοξενούμενων, την ώρα που οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν σε καμία περίπτωση, να αναδειχθεί η διαφορά της δυναμικής μεταξύ των δύο αντιπάλων.

«Πάλεψαν» μέχρι το τέλος, ολοκλήρωσαν το ματς με έξι τελικές προσπάθειες προς τα καρέ του Βάτερμαν, ενώ απώλεσαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 81ο λεπτό, όταν ο Βέρμπης δεν κατόρθωσε να σκοράρει με το κεφάλι προ κενής εστίας!

Κάπως έτσι ο ΟΦΗ πήρε τη δεύτερη νίκη του μακριά από το «σπίτι» του, μετρώντας συνολικά πέντε ισοπαλίες, δύο επικρατήσεις και μία ήττα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Αχέροντας διέκοψε το νικηφόρο σερί στην έδρα του που κρατούσε για μία διετία!

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ: Βλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης (37' Ντατίδης), Καππιάς, Παπανίκου, Ζδραβός, Φράγκος, Πότσης, Γεωργίου, Βέρμπης, Τσαούσης

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σελίμοβιτς (46' Μεγιάδο), Ναμπί, Γκαγιέγκος (46' Λυμπεράκης), Καμάου, Καστάνιος, Φαν Ντάινεν


Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0