Football Talk

Μπαρτσελόνα: Πλήρης συμφωνία με Τσάβι!

Μπαρτσελόνα: Πλήρης συμφωνία με Τσάβι!

Το συντομότερο δυνατό θέλει η Μπαρτσελόνα να πέσουν οι υπογραφές με τον Τσάβι και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα (28/10) η έναρξη συνεργασίας τους.

Ήταν φήμες και πλέον είναι γεγονός! Έπειτα από την απομάκρυνση του Ρόναλντ Κούμαν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο αντικαταστάτης του βρέθηκε και δεν είναι άλλος από τον Τσάβι!

Ο 41χρονος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο τιμόνι της Αλ Σαντ, ωστόσο ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στο «Καμπ Νόου» αν του παρουσιαζόταν η ευκαιρία. Η ομάδα από το Κατάρ είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως δεν θα στεκόταν εμπόδιο για τον ίδιο, σε περίπτωση που αυτό το σενάριο επιβεβαιωνόταν.

Η απόλυση του Κούμαν ανοίγει λοιπόν το παράθυρο στον Τσάβι να επιστρέψει κα, φαίνεται ότι η Μπαρτσελόνα κάνει γρήγορες κινήσεις για να τον φέρει πίσω στον σύλλογο, σύμφωνα με το SPORT. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι η Μπάρτσα θέλει να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας τους ήδη από σήμερα (28/10)! 

Επιπλέον αποκαλύπτεται πως η ομάδα έχει αποδεχθεί ότι ο πρώην μέσος θα έρθει με τους δύο βοηθούς του – τον ​​αδερφό του Όσκαρ και τον Σέρχιο Αλέγκρε, τον γυμναστή Ιβάν Τόρες και τη δική του ομάδα αναλυτών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0