Football Talk

«Συμφωνία ανάμεσα σε Τσάβι και Μπαρτσελόνα»

«Συμφωνία ανάμεσα σε Τσάβι και Μπαρτσελόνα»

Τον άμεσο αντικαταστάτη του Ρόναλντ Κούμαν για τη θέση του προπονητή φέρεται να βρήκε η Μπαρτσελόνα, έχοντας έρθει σε μια πρώτη συμφωνία με τον Τσάβι.

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα αποτελεί ο Ρόναλντ Κούμαν, έπειτα από την ήττα της ομάδα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο με 1-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της La Liga. Οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του 58χρονου Ολλανδού, κάτι που ισχύει βέβαια εδώ και καιρό.

Πρώτος υποψήφιος είναι ο Τσάβι με τον οποίο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έρθει σε μια αρχική συμφωνία. Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να συνεχίσουν αυτές τις ημέρες, ενώ πρέπει και να γίνουν οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Σαντ για την αποδέσμευσή του από ον σύλλογο.

Μέχρι να ολοκληρωθεί η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, χρέη υπηρεσιακού θα έχει ο Σέρχι Μπαρζουάν, που είναι προπονητής στη δεύτερη ομάδα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αρχικοί στόχοι του Ζοάν Λαπόρτα ήταν οι Γιούργκεν Κλοπ και Έρικ Τεν Χαγκ, όμως έγινε άμεσα αντιληπτό ότι ήταν αδύνατον να τους προσεγγίσει και να πληρώσει ρήτρες τους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0