Football Talk

Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα 1-0: Ήττα σοκ, μετά από 19 χρόνια για τους «μπλαουγκράνα»! (video)

Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα 1-0: Ήττα σοκ, μετά από 19 χρόνια για τους «μπλαουγκράνα»! (video)
Ιστορική ήττα από την Ράγιο Βαγιεκάνο γνώρισε η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τετάρτης (27/10), στο Στάδιο Βαγιέγκας! 
H Ράγιο Βαγιεκάνο μετά από την Κυριακάτικη (24/10) ήττα από την Ρεάλ Μπέτις, το βράδυ της Τετάρτης (27/10), υποδέχτηκε την Μπαρτσελόνα η οποία προερχόταν από την ήττα στο «El Clasico».

Ο έλεγχος του αγώνα βρισκόταν στα… πόδια των «μπλαουγκράνα». Η Μπαρτσελόνα έκανε την πρώτη της ευκαιρία νωρίς στην αναμέτρηση με τον Μέμφις Ντεπάι! Ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της κατοχής της μπάλας, η Ράγιο στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης άνοιξε λογαριασμό με τον Φαλκάο να ανοίγει το σκορ. Το λάθος της άμυνας της Μπαρτσελόνα, οι γηπεδούχοι, το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο!

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Μέμφις Ντεπάι στο κερδισμένο πέναλτι (72’), αστόχησε και άφησε τους «μπλαουγκράνα» να συνεχίζει να κυνηγάει το σκορ! 

Οι Καταλανοί γνώρισαν μια ιστορική ήττα μετά από 19 ολόκληρα χρόνια. Το γκολ του Φαλκάο ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση και ανέδειξε του Μαδριλένους νικητές! 

Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Σάβελιτς, Κατένα, Φραν Γκαρθία, Κομεσάνια (62’Ουνάι Λόπεθ), Όσκαρ Βαλεντίν (92’Μάριο Σουάρεθ), Άλβαρο Γκαρθία, Τρέχο (76’Ντεκά), Ισί, Φαλκάο (76’Παθέ Σις).

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Πικέ, Έρικ Γκαρθία, Σέρτζι Ρομπέρτο (60’Ντεμίρ), Άλμπα, Μπουσκέτς, Νικο Γκονθάλεθ (84’Λ.Ντε Γιόνγκ), Κοουτίνιο (73’Γκάβι), Ντεπάι, Αγκουέρο.


Δημητρής Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0