Football Talk

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Κέρδισε τη Λιντς και «πέταξε» στα προημιτελικά η Άρσεναλ, προκρίσεις… θρίλερ για Τσέλσι και Σάντερλαντ!

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Κέρδισε τη Λιντς και «πέταξε» στα προημιτελικά η Άρσεναλ, προκρίσεις… θρίλερ για Τσέλσι και Σάντερλαντ!

Ολοκληρώθηκε το… part 1 της φάσης των «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας, με τις Άρσεναλ, Τσέλσι και Σάντερλαντ να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού!

Η Άρσεναλ ήταν η μόνη που κατάφερε να έχει ένα… άνετο βράδυ στο θεσμό, αφού επικράτησε με 2-0 της Λιντς στο «Emirates» και πήρε την πρόκριση για τους «8».

Ο Κάλουμ Τσέιμπερς με το γκολ του στο 55’ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη-πρόκριση των «κανονιέρηδων», για να έρθει στο 69’ ο Ν’Κέτια να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του Αρτέτα και να δώσει τέλος στη σεμνή τελετή.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» προκρίθηκαν Τσέλσι και Σάντερλαντ!

Από και πέρα τα άλλα δυο ματς εξελίχθηκαν σε… θρίλερ. Η Τσέλσι προηγήθηκε με τον Χάβερτς στο 44’, ωστόσο είδε τη Σαουθάμπτον να της βάζει δύσκολα. Οι «Άγιοι» ισοφάρισαν μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με τον Άνταμς στο 47’ και έστειλαν τον αγώνα στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, η ομάδα του Τούχελ έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία και ευστοχία με αποτέλεσμα να επικρατήσει με 4-3 και να προκριθεί!

Τέλος, η Σάντερλαντ κατάφερε να πάρει την πρόκριση μέσα στην έδρα της ΚΠΡ, επικρατώντας σε πέναλτι με 3-1 και αφού προηγουμένως η κανονική διάρκεια έληξε στο 0-0.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης (26/10) για τη φάση των «16»:

Τσέλσι-Σαουθάμπτον 1-1: (4-3 πεν.), (44’ Χάβερτς – 47’ Άνταμς κ.α.),

Άρσεναλ-Λιντς 2-0: (55’ Τσέιμπερς, 69’ Ν’Κέτια)

ΚΠΡ-Σάντερλαντ 0-0 (κ.α.): (1-3 πεν.)

Το πρόγραμμα με τους αγώνες της Τετάρτης (27/10):

Στόουκ Σίτι-Μπρέντφορντ (21.45)

Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Σίτι (21.45)

Λέστερ-Μπράιτον (21.45)

Πρέστον-Λίβερπουλ (21.45)

Μπέρνλι-Τότεναμ (21.45)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0