Football Talk

Ποδόσφαιρο Γυναικών, Ελλάδα - Σλοβενία 1-4: Πάλεψε, αλλά «παραδόθηκε» στην ανώτερη Σλοβενία!

Ποδόσφαιρο Γυναικών, Ελλάδα - Σλοβενία 1-4: Πάλεψε, αλλά «παραδόθηκε» στην ανώτερη Σλοβενία!
Η Εθνική Ελλάδας στο ποδόσφαιρο γυναικών ηττήθηκε με 4-1 από την ποιοτικότερη Σλοβενία στην AEL FC Arena, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας!

Πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς απέναντι στη Σλοβενία η Εθνική Ελλάδας, στο ποδόσφαιρο γυναικών.

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στην AEL FC Arena, το εθνικό μας συγκρότημα πάλεψε απέναντι στην ισχυρή Σλοβενία σε αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ Γυναικών του 2023, όμως, γνώρισε την ήττα με 4-1. Σβερ (8΄, 59΄), Πράζνικαρ (18΄, 86΄) οι σκόρερ της Σλοβενίας, ενώ η Δέσποινα Χατζηνικολάου στο 10΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι είχε φέρει, προσωρινά, το ματς στα ίσια για την ελληνική πλευρά.

Η Αναστασία Γκάτσου τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 15ο λεπτό του αγώνα. Νεότερα για την κατάσταση της διεθνούς παίκτριας θα υπάρξουν την Τετάρτη (27/10), όταν και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Ελλάδα: Χατζηχαρίστου, Χατζηνικολάου (73΄ Στράντζαλη), Μίτκου (62΄ Πούλιου), Γκάτσου (15΄ Κιάμου), Κακαμπούκη, Σιδηρά, Μάρκου, Σπυριδωνίδου (46΄ Γεωργίου), Μωραΐτου, Κόγγουλη (84΄ Καλδαρίδου), Παλαμά

Σλοβενία: Μέρσνικ, Κος, Ρόζμαριτς, Κόροσετς, Έρμαν (46΄ Κρίτζαι), Ζβερ (71΄ Πρέντανιτς), Κοντς (81΄ Μάκοβετς), Πράζνικαρ, Κολμπλ (46΄ Μίλοβιτς), Έρτζεν, Ρόγκαν (89΄ Μόρι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0