Football Talk

Κύπελλο Ελλάδας: Το ενδιαφέρον σε Λιβαδειά και Λάρισα!

Κύπελλο Ελλάδας: Το ενδιαφέρον σε Λιβαδειά και Λάρισα!

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η πρώτη ημέρα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με το ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα και το Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης να ξεχωρίζουν.

Σχετικά Άρθρα

Ανοίγει η αυλαία της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις 24 ομάδες να ρίχνονται στη μάχη των νοκ άουτ αγώνων. Φυσικά ένα πρόβλημα παραμένει στάσιμο, καθώς η ΕΠΟ δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποιο συνδρομητικό κανάλι το οποίο θα καλύψει τις μεταδόσεις των παιχνιδιών της φετινής διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (27/10) περιλαμβάνει τρεις αγώνες, με το ενδιαφέρον να είναι περισσότερο στραμμένο σε δύο εξ αυτών. Αρχικά ο Αστέρας Τρίπολης ταξιδεύει στη Βοιωτία για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό (15:00), με τις δύο ομάδες να συναντώνται για πρώτη φορά στον θεσμό του Κυπέλλου! Συνολικά έχουν δώσει 24 αναμετρήσεις σε επίπεδο Super League και Β’ Εθνικής, με τον Αστέρα να μετρά 10 νίκες, τον Λεβαδειακό 9 και τις ισοπαλίες να είναι 5.

Λίγο αργότερα η ΑΕΛ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα της (17:15), σε μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι δύο τους έχουν ξαναβρεθεί άλλες 4 φορές στη διοργάνωση, με τη Λάρισα να μετρά ισάριθμες νίκες, ενώ φυσικά δεν λείπουν και οι εκτός… γηπέδων διαμάχες τους! Τέλος η Αναγέννηση Καρδίτσας υποδέχεται την Καλλιθέα, στην τρίτη αναμέτρηση της ημέρας (15:00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

15:00 Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας – Καλλιθέα 

17:15 ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες της 5ης φάσης είναι νοκ άουτ και οι νικητές προκρίνονται στους «16», όπου θα «μπουν» στη διοργάνωση και οι σύλλογοι που κατέλαβαν τις τέσσερις πρώτες θέσεις του περυσινού πρωταθλήματος (2020/21), δηλαδή οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0