Football Talk

Άρης: Βρήκε ξανά τον εαυτό του και βάζει πλώρη για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος! (video)

Άρης: Βρήκε ξανά τον εαυτό του και βάζει πλώρη για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος! (video)

Ο Άρης των ρεκόρ έκανε αισθητή την παρουσία του στο πρωτάθλημα με το 5-1 επί του Παναιτωλικού, χτυπώντας έτσι ένα δυνατό καμπανάκι για τις υπόλοιπες ομάδες.

Σχετικά Άρθρα

Μια επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης απέναντι στον Παναιτωλικό, επικρατώντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με 5-1 για την 7η αγωνιστική της Super League. Αν και το τρίποντο αποτελεί χρυσό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η ψυχολογική ώθηση που της προσέφερε είναι το κάτι άλλο.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έδειξαν τα δόντια τους, συνδυάστηκαν με αρμονία και με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά οδηγό – ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ και σημείωσε ένα γκολ – έφτασαν στη λύτρωση που περίμεναν εδώ και τόσο καιρό. Παράλληλα κατάφεραν να σημειώσουν πολλαπλά ρεκόρ, τόσο ατομικά όσο και σαν σύνολο.

Αρχικά είναι η πρώτη φορά έπειτα από 1,5 χρόνο που ο Άρης παίρνει τη νίκη σημειώνοντας πάνω από τέσσερα γκολ. Η τελευταία φορά που κάτι τέτοιο συνέβη χρονολογείται πίσω στο 2019 και συγκεκριμένα στις 5 Μαΐου, όταν οι «κίτρινοι» είχαν πατήσει κάτω την Ξάνθη με το εντυπωσιακό 7-2 στην έδρα τους.

Παράλληλα οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν ένα διαδοχικό σερί που κατέχουν φέτος, όντας η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στη Super League. Συγκεκριμένα έπειτα από 7 αγωνιστικές τα δίχτυα του Άρη έχουν παραβιαστεί μόλις τρεις φορές, με τον Ολυμπιακό (4) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (5) να ακολουθούν στη σχετική λίστα.

Την ίδια ώρα οι «κίτρινοι» πέτυχαν πέντε γκολ στο εν λόγω παιχνίδι. Τόσα είχε σημειώσει συνολικά στα υπόλοιπα έξι ματς, φτάνοντας συνολικά τα δέκα στο πρωτάθλημα και σκαρφαλώνοντας με αυτόν τον τρόπο στην 6η θέση της συγκεκριμένης κατάταξης!

5408704.jpg

Τέλος, ένα εκ των προσώπων που τράβηξε τα βλέμματα της αναμέτρησης είναι αδιαμφισβήτητα ο Μπρούνο Γκάμα. Ο Πορτογάλος συμπλήρωσε τις 100 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, γιορτάζοντας το γεγονός με γκολ απέναντι στους Αγρινιώτες. Επιπλέον διατήρησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της ομάδας, έχοντας δύο.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0