Football Talk

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάι Γκαρσία με Άρη, αγωνία και για Άμραμπατ!

ΑΕΚ: Χωρίς Λιβάι Γκαρσία με Άρη, αγωνία και για Άμραμπατ!
Ο Λιβάι Γκαρσία γλίτωσε τα χειρότερα από την σοκαριστική πτώση του στο Πανθεσσαλικό, όμως θα λείψει κάποιες ημέρες – Αναμονή για τον Άμραμπατ
Σχετικά Άρθρα

Ευτυχώς ο Λιβάι Γκαρσία γλίτωσε τα χειρότερα από τον χθεσινό τραυματισμό του, μετά την σοκαριστική πτώση που είχε στο ματς με το Βόλο. Το βράδυ της Κυριακής η αξονική που υποβλήθηκε ο παίκτης ήταν καθαρή. Σήμερα (25/10) υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, από τον οποίο διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάκωση συνδέσμων αυχενικής μοίρας. Αυτό σημαίνει ότι ο Γκαρσία απέφυγε τα χειρότερα, όμως θα χρειαστεί κάποιες ημέρες να επανέλθει. Ηταν και σήμερα πολύ καλύτερα, όμως το οίδημα στην αυχενική μοίρα από το πέσιμο, λόγω του ευαίσθητου της περιοχής, πρέπει να υποχωρήσει για να επιστρέψει. Χάνει λοιπόν, όπως όλα δείχνουν, το ματς με τον Άρη την Κυριακή στο ΟΑΚΑ ο Γκαρσία και μέρα με την ημέρα η κατάστασή του θα παρακολουθείται.

Οσον αφορά τον Νορντίν Άμραμπατ ο τραυματισμός που έχει στον ώμο από το χθεσινό παιχνίδι, δύσκολα θα του επιτρέψει να αγωνιστεί την Κυριακή με τον Άρη. Όμως όλα είναι ανοιχτά και θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη όπου ο Μαρακινός θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Δευτέρας (25/10) ατομικό έκαναν οι Γέβτιτς, ενώ οι Γαλανόπουλος και Θεοχάρης θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Την Τρίτη η ομάδα έχει ρεπό.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0