Football Talk

«Σκληρά» πρωτοσέλιδα με «ταπείνωση» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και «λούζερ» Σόλσκιερ στον αγγλικό Τύπο!

«Σκληρά» πρωτοσέλιδα με «ταπείνωση» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και «λούζερ» Σόλσκιερ στον αγγλικό Τύπο!

Τα πρωτοσέλιδα στην Αγγλία ρίχνουν «πυρά» στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τον διασυρμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ.

Σχετικά Άρθρα

Με καυστικό τρόπο υποδέχτηκε ο αγγλικός Τύπος τη συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Λίβερπουλ, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να βρίσκεται στο επίκεντρο.

«Ταπείνωση», «Φτάσαμε στον πάτο», «Η πιο δύκολη μου ημέρα», «Darkest Hour» είναι μερικά από τα πρωτοσέλιδα. Το πρωτοσέλιδο «My darkest day» είναι η δήλωση του Σόλσκιερ μετά τη λήξη του ματς. Ο θρίαμβος της Λίβερπουλ με 5-0 μέσα στο Ολντ Τράφορντ έχει φέρει σε δυσμενή θέση τον Νορβηγό προπονητή, ο οποίος με τις δηλώσεις του φαίνεται να μην έχει πάρει χαμπάρι για το κλίμα που υπάρχει.

Η εφημερίδα Star Sport κάνει λογοπαίγνιο με την ταινία Darkest Hour, ενώ η Mirror έχει τίτλο «Ole Goner Solskjaer» ρίχνοντας τα βέλη της στον Νορβηγό τεχνικό. Το κλίμα για τον Σόλσκιερ είναι βαρύ και αναμένεται να δούμε αν μπορεί να γυρίσει το χαρτί ή αν το «κύκνειο άσμα» του Νορβηγού στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλησιάζει…


Αλέξανδρος Καρατσενίδης


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0