Football Talk

Ο Σόλσκιερ τους τρέλανε όλους: «Η πιο δύσκολη ημέρα μου σαν προπονητής, αλλά η ομάδα είναι κοντά στο να πετύχει πράγματα»!

Ο Σόλσκιερ τους τρέλανε όλους: «Η πιο δύσκολη ημέρα μου σαν προπονητής, αλλά η ομάδα είναι κοντά στο να πετύχει πράγματα»!

Την χειρότερη ημέρα της προπονητικής του καριέρας βίωσε ο Όλε Γκούναρ Σολσκιερ στο ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Λίβερπουλ, με το τελικό 5-0 να κάνει τον Νορβηγό να παραδεχθεί πως αποτελεί το χειρότερο αποτέλεσμα της ζωής του στους πάγκους, όντας όμως αισιόδοξος για την συνέχεια.

Σχετικά Άρθρα

Βλέποντας την δήλωση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά την ταπεινωτική ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Λίβερπουλ με 5-0, άπαντες απόρησαν. Πολλοί θεωρούσαν πως το σφύριγμα της λήξης θα τον βρει σε συζήτηση με την διοίκηση, προκειμένου να παραιτηθεί.

Άλλοι πίστευαν πως οι αποφάσεις θα είναι άμεσες και πως το ντέρμπι… μισής ώρας που διεξήχθη στο Όλντ Τράφορντ, θα σηματοδοτούσε και την απόλυσή του. Τίποτα από όλα αυτά όμως εν τέλει δεν ισχύει!

Ο Σόλσκιερ παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου αισιόδοξος, και παρά το γεγονός πως παραδέχθηκε πως το εν λόγω αποτέλεσμα ήταν το δυσκολότερο της καριέρας του, εντούτοις δήλωσε πως η Γιουνάιτεντ δεν απέχει από τους στόχους της και είναι κοντά στο να πετύχει πράγματα. Ποιο ήταν το επιχείρημα; Το ότι μετά το περσινό 6-1 από την Τότεναμ, οι «κόκκινοι διάβολοι» ανασυγκροτήθηκαν και τερμάτισαν δεύτεροι. Ξεχνώντας βεβαίως πως η ήττα από την Λίβερπουλ είναι «ιστορική» και ο ίδιος αρνητικός πρωταγωνιστής στο ενενηντάλεπτο που παρήλθε…

Αναλυτικά, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δήλωσε:

«Δεν είναι εύκολο να πεις κάτι, πέρα από το ότι είναι η πιο δύσκολη ημέρα μου εδώ με αυτούς τους ποδοσφαιριστές.  Δεν ήμασταν αρκετά καλοί, είτε ατομικά, είτε όλοι μαζί. Δεν μπορείς να δίνεις στην Λίβερπουλ τόσες ευκαιρίες, και δυστυχώς το κάναμε. Ολόκληρη η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή, είναι δεδομένο.  Είχαμε ευκαιρίες στο ξεκίνημα, δεν αποδειχθήκαμε κυνικοί, και δεν τις αξιοποιήσαμε. Μετά, το τρίτο γκολ καθόρισε επί της ουσίας το αποτέλεσμα.

Η ευθύνη είναι δική μου. Το προπονητικό team είναι υπέροχο, και εγώ επέλεξα τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίσαμε το ματς. Δεν ήμασταν όμως κυνικοί, παρά το γεγονός πως υπήρχαν χώροι και για τις δύο ομάδες. Εμείς δεν σκοράραμε, αυτοί σκόραραν.

Αν γυρίσουμε όμως στην περσινή σεζόν, και στην ήττα με 6-1 από την Τότεναμ, αντιλαμβάνεστε πως τότε ήταν χειρότερα. Πρέπει να το ξεπεράσουμε και να προχωρήσουμε παρακάτω. Είμαστε κοντά στους στόχους μας, δεν πρέπει να τα παρατήσουμε τώρα»!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0