Football Talk

Άγιαξ - Αϊντχόφεν 5-0: Υπερηχητικός Αίαντας, συνεχίζει να «καλπάζει» εντός και εκτός συνόρων! (video)

Άγιαξ - Αϊντχόφεν 5-0: Υπερηχητικός Αίαντας, συνεχίζει να «καλπάζει» εντός και εκτός συνόρων! (video)
Ο Άγιαξ επικράτησε με 5-0 της Αϊντχόφεν, κάνοντας επίδειξη ισχύος και έτρεψε το ντέρμπι σε παράσταση για έναν ρόλο!
 
Ποιο ντέρμπι; Ο Άγιαξ διέλυσε την Αϊντχόφεν, αφού την φιλοδώρησε με πέντε τέρματα, ενώ δεν δέχθηκε κανένα!
 
Με τον τρόπο αυτό, το σύνολο του Έρικ τεν Χαγκ ανέβασε τη διαφορά από τους διώκτες του στη βαθμολογία της Eredivisie στους τέσσερις βαθμούς.
 
Το σκορ άνοιξε από τον Στίβεν Μπέργκχαους στο 19ο λεπτό, αφού μετουσίωσε μία υποδειγματική αντεπίθεση σε γκολ με όμορφο πλασέ στην κίνηση. 
 
Η Αϊντχόφεν προσπάθησε να βγάλει αντίδραση πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η καλύτερή της στιγμή σημειώθηκε στο 31ο λεπτό, όταν ο Ολιβιέ Μποσκαλί επιχείρησε να φέρει το ματς στα ίδια με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ, αλλά ο τερματοφύλακας του Αίαντα είπε «όχι»!
 
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ανέλαβε δράση ο συνήθης ύποπτος Σεμπαστιάν Αλέ. Ο Ντούσαν Τάντιτς εκτέλεσε το κόρνερ στο 56ο λεπτό, ο φορ του Άγιαξ πήδηξε ψηλότερα από όλους και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.
 
Δέκα λεπτά αργότερα, ο 27χρονος επιθετικός έγινε από εκτελεστής, δημιουργός και έδωσε έτοιμο γκολ στον Άντονι που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0!
 
Στο 76ο λεπτό, ξανά από προσπάθεια του Αλέ, η μπάλα στρώθηκε ιδανικά στον Κλάασεν που με άψογο πλασέ έγραψε το 4-0 για τον Άγιαξ
 
Εν τέλει, ο Τάντιτς «αποζημιώθηκε» για τις δύο ασίστ που μοίρασε, αφού πρόσθεσε και αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, όταν προσπέρασε τον Ντρομέλ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και έγραψε το 5-0 ως τελικό σκορ!

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0