Football Talk

ΟΦΗ – Λαμία 0-0: Προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε – Στάθηκαν στα πόδια τους οι Λαμιώτες (video)

ΟΦΗ – Λαμία 0-0: Προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε – Στάθηκαν στα πόδια τους οι Λαμιώτες (video)

Ισόπαλοι χωρίς σκορ αναδείχθηκαν ΟΦΗ και Λαμία, σε μια αναμέτρηση η οποία στερούσε από ποδοσφαιρικό θέαμα.

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΟΦΗ και Λαμία στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», για την 7η αγωνιστικής της Super League. Η αναμέτρηση σε γενικές γραμμές δεν είχε πολλές τελικές ευκαιρίες, με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν προκειμένου να βρουν δίχτυα.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Χωρίς ρυθμό και γενικότερα σε ένα κακό αγωνιστικό πλαίσιο κύλησε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Η Λαμία ήταν εκείνη που σημείωσε τις περισσότερες επικίνδυνες φάσεις στα πρώτα λεπτά του ματς, με τον Αραμπούλι να πιάνει το γυριστό σουτ στο 1ο λεπτό του ματς και τον Επασί να μπλοκάρει εύκολα.

Στη συνέχεια ο Σκόνδρας έβγαλε μια σέντρα στον Νούνιες στο 10’, με τον συμπαίκτη του να μην μπορεί να πάρει την κεφαλιά από εξαιρετική θέση, ενώ στο 23ο λεπτό ο Αραμπούλι απείλησε ξανά με μακρινό αλλά άστοχο σουτ.

Η πρώτη τελική από πλευράς ΟΦΗ ήρθε μετά από μισή ώρα αγώνα! Συγκεκριμένα στο 31’ ο Λάμπρου ελίχθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λαμίας, έκανε και το σουτ με την μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Πέντε λεπτά αργότερα (36’) χτύπησε νέο «καμπανάκι», δοκιμάζοντας το πόδι του από μακρινή απόσταση χωρίς να βρει εστία.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΟΦΗ μπήκε εμφανώς πιο δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού, με τους Κρητικούς να απειλούν από τα πρώτα μόλις λεπτά. Στο 46’ ο Νέιρα με κάθετη προσπάθησε να βγάλει τετ α τετ τον Λάμπρου, αλλά ο Γκόλεμιτς πρόλαβε και έκοψε. Έπειτα η μπάλα στρώθηκε στον Νέιρα που σούταρε με την μία και ο Γκαραβέλης κράτησε το 0-0.

Οι Κρητικοί δεν τα παράτησαν και θέλησαν κυρίως με προσπάθειες από τους Αραμπούλι, Νέιρα και Λάμπρου να βρουν ένα γκολ. Στο 54ο λεπτό ο Λάμπρου δοκίμασε για τρίτη φορά το πόδι του έξω από τη μεγάλη περιοχή χωρίς να βρει στόχο.

Τέλος, στο 73’, ο Νέιρα προέβη σε μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, έστρωσε την μπάλα στον Μεγιάδο όμως το σουτ του ήταν άστοχο.

O MVP

Ο Χουάν Νέιρα. Ο Αργεντινός αποτέλεσε για ακόμη μία φορά ένα από τα βασικά γρανάζια στον άξονα του ΟΦΗ, πραγματοποιώντας πολλά τρεξίματα. Επίσης είχε και την πολύ σημαντική ευκαιρία στο 46’, στην οποία θα μπορούσε άνετα να έχει σκοράρει.

Η φάση του αγώνα

Η προσπάθεια του ΟΦΗ στο 46ο λεπτό. Από τις – πολύ – λίγες ευκαιρίες του ματς, εκείνη με την παρ’ ολίγον συνεργασία των Νέιρα και Λάμπρου ήταν η πιο σημαντική.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Λάμπρου (62΄Καμάου), Νέιρα (84΄Φαν Ντούινεν), Βούρος, Γκαγέγκος, Τοράλ (75΄Ναμπί), Μεγιάδο (85΄Σελίμοβιτς), Καστάνιος (62΄Ντουρμισάι), Μπαλογιάννης.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου):  Γκαραβέλης, Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Σκόνδρας (72΄Βύντρα), Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο (84΄Μανουσάκης), Τζανδάρης, Νούνιες (46΄Ντελ Πίνο), Καραμάνος, Ρόμανιτς (65΄Μανούσος), Αραμπούλι (84΄Γκέντσογλου).

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0