Football Talk

Μπολόνια – Μίλαν 2-4: Περιπετειώδες διπλό στο «Renato Dall'Ara» και… κορυφή για τους ροσονέρι! (video)

Μπολόνια – Μίλαν 2-4: Περιπετειώδες διπλό στο «Renato Dall'Ara» και… κορυφή για τους ροσονέρι! (video)
Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Μίλαν στην Μπολόνια, ωστόσο κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» στην έδρα της ομώνυμης ομάδας για την 9η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε ξανά στην κορυφή!
Σχετικά Άρθρα

Το τέταρτο «διπλό» της εκτός έδρας πανηγύρισε η Μίλαν, έστω κι αν έβαλε δύσκολα στον εαυτό της. Οι «ροσονέρι» κατάφεραν να κερδίσουν την Μπολόνια με 4-2 και να «σκαρφαλώσουν» και πάλι στην 1η θέση της Serie A με 25 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι (9η θέση με 12 βαθμούς) που έφτασαν να αγωνίζονται από το 58’ με εννέα ποδοσφαιριστές (20’ κόκκινη Σουμαορό, 58’ Σοριάνο) ισοφάρισαν μέσα σε τέσσερα λεπτά την ομάδα του Πιόλι που είχε προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο με τους Λεάο (16’) και Καλάμπρια (35’).

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έβαλε αυτογκόλ στο 49’ και ο Μπάροου στο 52’ ισοφάρισε σε 2-2!

Ωστόσο, η Μίλαν δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και «καθάρισε» τον αγώνα μέσα σε έξι λεπτά! Αρχικά, ο Μπενασέρ έκανε το 3-2 στο 84’ και ο Ιμπραχίμοβιτς εξιλεώθηκε, διαμορφώνοντας το τελικό 4-2 στο 90’!

ΜΠΟΛΟΝΙΑ (Μιχαΐλοβιτς): Σκορούπσκι, Σουμαορό, Μεντέλ (87’ Ορσολίνι), Τεατέ, Σιλβέστρι, Ντομίνγκες (63’ Σχάουτεν), Σβάνμπεργκ, Χίκεϊ, Σοριάνο, Μπάροου (63’ Μπάροου), Αρναούτοβιτς (83’ Σανταντέρ).

ΜΙΛΑΝ (Πιόλι): Ταταρουσάνου, Κιάερ, Τομόρι, Καλάμπρια, Μπαλό-Τουρέ (85’ Καλουλού), Τονάλι (46’ Μπακαγιόκο), Μπενάσερ, Λεάο, Κούρνιτς (60’ Ζιρού), Καστιγιέχο (46’ Σαλεμάκερς), Ιμπραχίμοβιτς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0